20 éves, de simán lenyomja bármelyik pasit Suzanne Svanevik

Forrás: Instagram/suzannesvanevik -
crossfit Ez Zsír! Suzanne Svanevik edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suzanne Svanevik már 17 évesen úgy edzett, hogy kevés pasi van, aki azokat a gyakorlatokat végre tudta volna hajtani, mint a fiatal lány. És most nem jógáról vagy táncikálásról van szó, hanem kőkemény súlyok emelgetéséről. 

A 20 éves Suzanne Svanevik-nek nem kis rajongótábora van a képmegosztó oldalon. Ez nem is csoda: amit a csaj csinál, az nem semmi. Már 17 évesen ilyen gyakorlatokat végzett nap, mint nap:

Ám még mielőtt bárki azt hinné, ez a lány csak izomra gyúr, eláruljuk: nem! Suzanne ugyanis nagyon hajlékony is, simán végrehajt olyan feladatokat, amiket a gyakorlott jógások.

A lány rajong a crossfittért, a saját testsúlyos gyakorlatokért, amiket nem csak végrehajt, de közben vigyorog is. A mozgás iránti imádata még mindig tart, ezt a videót nemrég töltötte fel képmegosztó oldalára:

@alexanderhanseen #benchpress #weightedpushups #traintogether #njie @njienorge #bergenperformancecenter @mortensvanevik

S U Z A N N E S V A N E V I K (@suzannesvanevik) által közzétett videó,

És így néz ki most a 20 éves lány. Hát, ezt csinálja valaki utána!

Forrás: Instagram/suzannesvanevik

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.