12 hét alatt izompacsirtává gyúrta magát a pénzügyi tanácsadó

Forrás: Dreamstime -
izom fogyás Ez Zsír! edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másokak évekbe telik, mire rászoknak a rendszeres edzésre, és olyan otthonosan mozognak az edzőteremben, hogy látványos eredményeket tudnak elérni. Ahmed Nassarnak azonban mindössze 12 hét kellett ahhoz, hogy drasztikusan megváltoztassa a testét. 

12 hét, egy drasztikus, alacsony szénhidrát tartalmú diéta és rengeteg edzés kellett Ahmed Nassarnak ahhoz, hogy

a testzsírszázalékát több, mint a felére csökkentse, és emelett egy jó adag izmot szedjen magára.

Forrás: Dreamstime

A londoni férfi az elmúlt három hónap kőkemény munkájának köszönhetően már úgy fest, mint egy címlapsztár. "Mindig is normál alkatú voltam, edzettem, jól is bírtam, a testzsírszázalékom 14-16 között mozgott, de nem vittem túlzásba semmit" - mesélte a fiú, aki pár hete realizálta, hogy ha a következő szintre szeretne lépni, és eredményeket akar, akkor bizony komolyabban kell vennie a munkát. Tom MacCormick edzőhöz fordult segítségért, a közös munkának pedig meglett az eredménye is. A képeket itt nézheted meg Ahmedről.

A férfi az edzésterve mellett a diétáját is átalakította: minimálisra csökkentette a szénhidrátbevitelt, és sokkal több fehérjét evett, mint korábban. Az eredmény szembetűnő: Ahmednek olyan teste lett, mint a magazinok címlapján pózoló pasiknak. Fantasztikus, amit elért, utána csinálni azoonban veszélyes - a drasztikus dolgoknak ugyanis lehetnek komoly következményei, így csakis jó szakemberek felügyeletével szabad belevágni az életmódváltásba!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.