Testsúlya felét lefogyta a valóságshow sztár, Scarlett Moffatt

Forrás: Instagram/Scarlett Moffatt -
fogyás Ez Zsír! Scarlett Moffatt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget fogyott a Gogglebox brit valóságshow sztárja, Scarlett Moffatt. A lány a születésnapján mutatta meg, honnan hová jutott a diétával. Sokkoló a változás!

Scarlett Moffatt bombacsinos csaj, ám nem volt ez mindig így. A Gogglebox brit valóságshow sztárja ugyanis évekkel ezelőtt még angol 16-os méretű ruhákat hordott, amit mostanra már 10-es re cserélt. A hétvégi 26. születésnapján osztotta meg a celeblány a róla egy éve készült fotót, amellé pedig odatett egy friss képet is. Mindkettőn tűzpiros ruhát visel, a változás azonban egyszerűen döbbenetes!

Forrás: Instagram/Scarlett Moffatt

A rajongók persze aggodalmaskodnak, hogy túl sokat fogyott a sztár, aki azonban biztosított mindenkit arról: szükséges volt a súlyvesztés. A lány orvosai ugyanis tavaly aggódni kezdtek a jelentős súlyfelesleg miatt, ráadásul kiderült, ha nem változtat valamin, Scarlettnek könnyen 2-es tipusú cukorbetegsége lesz.

Ő pedg úgy döntött, száműzi az étrendjéből a chipset, az édességeket, a felesleges kalórákat, és edzeni kezdett. Már nem akar többet fogyni, ám az edzést nem hagyja abba, hiszen attól marad fitt és lendületes.

Fogyj okosan!

Gyors fogyás helyett hosszú távra tervezel? Íme 10 dolog, amiket érdemes betartanod a siker érdekében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.