Eljegyezték, majd 50 kilót ledobott a fiatal nő

Forrás: Instagram/haileyjsmith -
esküvő fogyás Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő előtt a menyasszonyok nagy része csúcsformába akar lendülni, hogy minél jobban mutasson élete nagy napján az álomruhájában. Haley Smith azonban mindenkinél keményebben készült az esküvőjére: 50 kilót dobott le! 

A 24 éves lány úszott a boldogságban, amikor kedvese, Matt tavaly megkérte a kezét, az eljegyzésről készült fotók láttán azonban kis híján sokkot kapott. "Megláttam a képeket, és gyakorlatilag alig ismertem fel magamat" - mesélte Haley a People magazinnak.

Forrás: Instagram/haileyjsmith
Forrás: Instagram/haileyjsmith

A texasi lány azzal kezte, hogy este 8 után már egy falatot sem evett, és hetente kétszer fogyasztott csak olyasmit, amit nem ő készített magának. Sokkal több vizet kezdett inni, és logikusan tette össze az ételeit. Hetente háromszor futott, és nyújtó edzésekre is járt.

Forrás: Instagram/haileyjsmith

A lány 50 kilót fogyott egy év alatt, és elmondása szerint néha neki is voltak kőkemény időszakai. Nehéz volt fenntartani a motivációját, ezért az egész lakását biztató üzenetekkel dekorálta ki. Az apró változások lassan szokásokká váltak, és Haley olyan menyasszony lehetett az eskővőjén, amilyen mindig is lenni akart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.