120 kilót adott le a szerelemért az asszony - Fotó

kövér fogyás szerelem Patty Sanchez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 52 éves Patty Sanchez akart lenni a világ legkövérebb nője, és ezért mindent meg is tett. Egy szakítás után azonban megszabadult 120 kilótól, majd egy internetes oldalon a szerelem is rátalált.

Az 52 éves Patty Sanchez annyira el volt hízva, hogy mozogni is alig tudott. Naponta 13 ezer kalóriát is elfogyasztott. Az édesanya egykori párja mellett 314 kilósra hízott. Ő akart lenni a világ legkövérebb nője. Miután hat évvel ezelőtt szakított párjával, a négygyermekes anya felhagyott ezzel a tervével.

"Amikor már a fürdőszobába se tudtam kimenni, rá kellett döbbennem, ha így folytatom, megölöm magam.

Életmódot kellett váltanom" – mondta Patty. Lemondott a cukros és zsíros ételekről, és több mint 100 kilót leadott.

Forrás: Northfotomiddleoff660440

Miután elkezdett fogyni, nyolc hónappal ezelőtt úgy döntött, megpróbál újra társat találni. Regisztrált egy kerekded nőknek szóló társkereső oldalra, és randizgatni kezdett. A 38 éves Bryan Johnsonnal az interneten találtak egymásra, majd néhány hónap ismerkedés után összeköltöztek. Patty elmondta: "Brayen üzent nekem, amiben elmondta, hogy szereti a testesebb nőket, és nagyon tetszenek neki az én kerek idomaim, de szeretne ösztönözni arra, hogy folytassam az egészséges életmódot." (...)

"Brayen megváltoztatta az életemet. Soha nem éreztem még így senki iránt."

Forrás: Northfoto

Brayen és Patty mindennap tornázik és súlyt emel, majd közösen elkészítik az egészséges és házias ételeket.

Patty jelenleg 200 kilós, de állítja, hogy végre újra élvezi az életet. A furcsa páros a Daily Mailnek azt is elárulta, hogy nemcsak napközben, hanem a hálószobában is igen aktívak. "A szexuális életünknek még vannak korlátai Patty súlya miatt, de sok mindent csinálunk. Hogy mit, azt túl perverz lenne elmondani" – mondta mosolyogva a lapnak Bryan. "Nem félek attól, hogy Patty túl sokat fog fogyni. Annak ellenére, hogy imádom a nagyobb nőket, én nem a testét, hanem őt szeretem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.