Szulák Andrea lefogyott: két ruhamérettel kisebbet hord

fogyás ruha egészség Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea nehéz éven van túl, hiszen 10 év után különváltak párjával. A színésznő azonban nem roskadt magába, a munkájára és gyermekére koncentrál, és elég ideje jut arra is, hogy odafigyeljen az egészségére: két ruhaméretet fogyott. 

Nem sokszor lehetett látni Szulák Andreát az elmúlt évben, de ha tévés szerepléseket ugyan nem is vállalt, a színpadon aktívan tevékenykedett. Szembetűnő változáson ment keresztül az elmúlt évben, ami nem is csoda. 10 év után szétváltak párjával, ami érthetően nagyon megviselte, de nyoma sincs már rajta a szomorúságnak. Szinte újjászületett, és az egészségére is odafigyel. A színésznő rengeteget fogyott, és szinte sugárzik.

Fotó: M. Schmidt János/Origo

"Azt nem tudom megmondani, hogy hány kilót fogytam, mert nem állok mérlegre, de az biztos, hogy két ruhamérettel kisebbet hordok. Este hat után egy falatot sem eszem. Reggel készítek magamnak egy smoothie-t. Összeturmixolok gyümölcsöket, zöldségeket, például áfonyát, búzafűlevet pici mandulatejjel. Ezzel simán kibírom délutánig. Egyébként mindent eszem, ha megkívánom, még marhapörköltet is. Azért előfordul, hogy nagyon megéhezem, olyankor viszont csak levest eszem" – árulta el a Borsnak a színésznő, aki nemrég arról nyilatkozott, hogy szívesen segítene árva gyerekeken.

6 lépés, amivel ráveheted magad a sportolásra egy hideg, őszi napon http://www.life.hu/ez-zsir/20161017-igy-vedd-ra-magad-egy-hideg-oszi-esten-a-sportolasra.htmlAhogy itt az ősz, egyre korábban sötétedik és egyre hidegebb az idő. Az emberek többsége egyre nehezebben veszi rá magát, hogy lejárjon edzeni, ami tavasszal és nyáron még olyan könnyűnek tűnt. Ez azonban hamar azt vonja maga után, hogy a kilók felszaladnak, az ember stresszesebbé válik, és az önbizalma is csökken. Ugye, hogy nem éri meg? Inkább vedd rá magad most is sportolásra, mutatjuk is, hogyan! Ez Zsír!--120 kilót adott le a szerelemért az asszony - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-patty-sanchez-korabban-a-vilag-legkoverebb-embre-akart-lenni-de-ratalalta-a-szerelem.htmlAz 52 éves Patty Sanchez akart lenni a világ legkövérebb nője és ezért mindent meg is tett. Egy szakítás után azonban 120 kilótól megszabadult, majd egy internetes oldalon a szerelem is rá talált. Ez Zsír!--65 kiló fogyás után nyert fitneszversenyt Őrfalvy Gusztávhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161017-orfalvy-gusztav-65-kilo-fogyas-utan-vett-reszt-elso-fitneszversenyen.htmlGuszti elképesztő fogyásáról februárban számoltunk be. Ekkor mesélte el nekünk, hogyan fogyott le 65 kilót, és azt is elárulta nekünk, hogy első fitneszversenyére készül. Azóta eltelt 8 hónap, a verseny is lezajlott, ő pedig elképesztő sikert ért el: első lett kategóriájában. Ez Zsír!--Cserpes Laura sokáig nem volt elégedett az alakjávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-cserpes-laura-az-enekesno-sokaig-nem-volt-elegedett-az-alakjaval.htmlVolt idő, amikor a csinos sztár nagyon nehezen barátkozott meg a testével. Mára azonban leküzdötte az egykori problémáit. Ez Zsír!--Eljegyezték, majd 50 kilót ledobott a fiatal nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-eljegyeztek-majd-50-kilot-ledobott-a-no-az-eskuvoje-miatt.htmlAz esküvő előtt a menyasszonyok nagy része csúcsformába akar lendülni, hogy minél jobban mutasson élete nagy napján az álomruhájában. Haley Smith azonban mindenkinél keményebben készült az esküvőjére: 50 kilót dobott le! Ez Zsír!OrigoCinthya Dictatort még mindig bántják kóros soványsága miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161018-cinthya-dictatort-bantjak-sovanysaga-miatt-o-bebizonyitotta-hogy-fitt-es-egeszseges.htmlBármit is csinál Cinthya Dictator, mindig az alakja, vagyis a soványsága van az előtérben. Nemrég a vakmerő oldalát bizonyíthatta be a lány egy műsorban, és úgy érzi, feleslegesen bántják őt a testsúlya miatt, ugyanis a fizikai megpróbáltatásokat is remekül bírta. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.