Bombázóvá fogyott szülése után az édesanya - pofonegyszerű módszert választott

Forrás: Instagram/activemumma -
séta szülés testmozgás babakocsi Ez Zsír! edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülés után a fogyás nem mindenkinek megy könnyen. Vannak, akik pillanatok alatt elérik a versenysúlyukat, már a szoptatás alatt, ám a legtöbb nőnek keményen meg kell küzdenie a pluszkilókkal. Az egyedülálló anyuka, a 23 éves Majella Gorringe egy pofonegyszerű taktikával adta le a terhesség alatt felszaladt pluszsúlyt. 

Majella Gorringe, mint a legtöbb anyuka, két gyerekkel már nehezen tudott eleget edzeni, ráadásul ő egyedülálló is, kevés segítséggel. Ám ettől még fogyni akart, januárban pedig elhatározta, hogy hónapokon belül leadja a terhesség alatt felszaladt pluszsúlyt. Életmódot váltott, és 16 kilótól szabadult meg.

Forrás: Intagram/activemumma
Forrás: Instagram/activemumma

A lány 40 percet gyalogolt a gyermekeivel, és persze az étkezésén is változtatott. Pizza, hamburger helyett csirkemellet, zöldségeket eszik, viszont minden nap megenged magának egy kocka csokit, ez ugyanis a kedvence. A kétgyermekes anyukának ma már komoly rajongótábora van a képmegosztó oldalon, 10.000 ember szurkol neki nap mint nap.

Konkoly Ági túlzásba vitte a fogyást? Így fest a szülés után az egykori szépségkirálynőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161010-konkoly-agi-az-edesanya-remekul-fest-a-kislanya-szuletese-utan-foto.htmlÁgi úgy érzi, hogy most nincs szüksége több hetes diétára. A celebmami szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy a lánya mindenből a legjobbat kapja. Ez Zsír!--Anne Hathawayt nem érdekli, ha szülés után meghízikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160810-anne-hathawayt-nem-erdekli-ha-szules-utan-meghizik.htmlA színésznő 2016 áprilisában hozta világra a kisfiát, szóval nyugodtan hallgathatunk rá, ha a szülés után plusz kilókról van szó. Ez Zsír!--Szülés után négy hónappal elképesztően fest Naya Rivera alakjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-naya-rivera-negy-honapja-hozta-vilagra-kisfiat.htmlA Glee színésznője, Naya Rivera pár hónapja adott életet kisfiának, de alakja nem erről árulkodik. Az Instagram-oldalára posztolt képe hihetetlen reakciókat váltott ki rajongóiból. Ez Zsír!--Döbbenetes alakja van: 2 hónappal a szülés után karcsúbb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160923-tammy-hembrow-fitneszguru-2-honappal-a-szulese-utan-bombaformaban-van.htmlAz emberi test bámulatos: ezt bizonyítja a fitneszguru szülés utáni fotója. Mindössze két hónappal azután, hogy életet adott második gyermekének, Tammy Hembrow úgy néz ki, mintha mi sem történt volna. Alakja még a szülés előtt álló nőkét is megszégyeníti, de persze ő azt hangsúlyozza, hogy mindenki fogadja el magát és testét. Ez Zsír!OrigoEz most komoly? Bar Refaeli 3 héttel a szülés után ÍGY néz ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20160830-bar-refaeli-modell-3-hettel-a-szules-utan-nagyon-csinos.htmlMíg az átlagos anyukák hónapokig küzdenek azzal, hogy leadják a terhesség alatt felszaladt pluszkilókat, addig erre Bar Refaelinek elég csak pár nap. Ez Zsír!OrigoAz anyák visszavágnak: megmutatták, milyen valójában a szülés utáni testhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160519-az-anyak-instagramon-osztjak-meg-hogyan-neztek-ki-szules-utan.htmlMondhatni minden várandós sztár közzéteszi fotóját testéről, és azután is, hogy életet adott gyermekének. Valamennyien szinte azonnal tökéletesen ragyognak, a valóság azonban ettől távol áll. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.