Rubint Réka felszedett néhány kilót: Norbi daginak becézi

Rubint Réka hízás Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A szerelmem négy kilót szedett fel, ez volt életem vágya. Bár Réka állítja, hogy ez a pár kiló olyan gyorsan el is tűnhet, mint ahogy felszaladt, én nem hagyom, hogy megtörténjen" - nyilatkozta boldogan Norbi.

"Esténként pezsgőkoktélokat keverek neki, finom húsokat eszünk salátával, uborkával és szénhidrátcsökkentett kenyérrel. Annyira jó lett rajta a fogás, hogy el sem engedem" – nevetett Norbi, akinek az a vágya, hogy hatossal kezdődjön Réka súlya" – mondta a fitneszguru a Blikknek, aki újabban daginak becézi feleségét.

Forrás: Rubint Réka/Facebook

"Ötvenöt kilóról 59 és félre híztam. Nem egy területre koncentrálódott a többlet, izomba került, pont oda, ahol kell. Az ideális súlyom 60 kiló lenne, általában 55 és 60 között mozgok, de sohasem mérem magam. Norbi néha ráállít a mérlegre, nekem viszont csak az számít, amit a tükörben látok, és azzal meg vagyok elégedve. Csak egyszer kezdődött hatossal a súlyom, amikor Larával terhes voltam, de most nem azért híztam meg, mert babát várok" – mondta Réka, aki elárulta, hogy változtattak a családi életükön.

"Az elmúlt pár hónapban az estéimet szabaddá tettem, és a családi életünk a klasszikus kerékvágásba került. Én főzök, Lara pedig elkezdett sütni, így ő készíti az édességet, majd együtt ülünk le az asztalhoz vacsorázni. Mostanában már arra is vágyom, hogy egyszerűen csak kiüljek a teraszunkra, és élvezzem azt, ami körbevesz. Nem álmodozom a Bahamákról, azt szeretném élvezni, amit a saját kezemmel teremtettem. De még mindig a pihenés fáraszt a legjobban. Nem tanultam meg kilépni a mókuskerékből, ha megteszem egy pillanatra, akkor azt érzem, hogy nem csinálok hasznos dolgot. Önmagam töltése egyelőre a munkámból ered" – mondta Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.