Ötösikreket szült az édesanya - milliókért hozatta rendbe a testét

szülés szépészeti beavatkozás család ötösikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy gyermek kihordása és megszülése is komolyan igénybe veszi a női testet, hát még ha az ember ötösikreknek ad életet. Ilyenkor már nem elég egy kis diéta, erre pedig a nyolcgyermekes Kim Tucci az élő példa. 

Az ausztrál Kim Tuccinak már volt egy 9 éves kisfia és két kislánya, amikor teherbe esett, méghozzá ötösikrekkel. Ám a korábbi várandósságokkal ellentétben ez már nagyon megviselte a szervezetét, erről mesélt a 27 éves nő a Today Tonight show-ban.

Forrás: Facebook/Suprised by five

A nyolcgyermekes anyuka elmondta, januárban adott életet Keith fiának és 4 kislánynak: Alinak, Penelopénak, Tiffanynak és Beatrixnak.

Ez az utolsó terhesség azonban gyakorlatilag a felsimerhetetlenségig tönkretette a testét, így azóta közel 5 millió forintot költött műtétekre,

most azonban végre jól érzi magát a bőrében.

Kimnek a korábbi terhességei után nem volt gondja azzal, hogy a testével mi történik, az ötösikrek azonban igencsak igénybe vették a szervezetét: a hasa például telis tele volt terhességi csíkokkal. "Amikor megszülettek az ikreket, és benéztem a tükörbe, megrémültem a látványtól.

Forrás: Facebook/Suprised by five

Férje segítségével az asszony ma már napi fél órát edz, 106 kilóról 78-ra fogyott le, de sokat tett érte a plasztikai sebész is, aki amikor megtudta a nő történetét, egy sokkal kedvezőbb árat ajánlott neki a teste helyreállításáért. Kim 5 millió forintot fizetett mellplasztikára, de helyrehozták a hasát, és zsírleszívást is végrehajtottak rajta - itt meg is nézheted a végeredményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.