Rászálltak a neten a testépítőnőre - Egészségtelen vagy szexi?

testépítő kommentek edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépség relatív, ám az alábbi cikkben szereplő testépítőnőt nem csak azért pécézték ki maguknak a kommentelők, mert minden nőiességét elveszítette, hanem mert - állítják - az ilyen alacsony testzsírszázalák, mint az övé, életveszélyes is. 

" A nő teste szexi volt, de ez már inkább egészségtelennek tűnik" - írták az alábbi videóhoz, a kommentelőknek pedig nem kellett több, nem fogták vissza magukat, mondván ez már életveszélyes. Persze azt is tudni kell, hogy a testépítők sem néznek ki folyton így, előfordulhat, hogy a lány éppen egy versenyre készül, azért néz ki ennyire brutálisan.

A legjobb diétás édesség: répatortahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161111-a-legjobb-dietas-edesseg-repatorta.htmlKözeledik a jól megérdemelt hétvégi csalónapod, de még nem tudod, hogy mivel lepd meg magad? Mi egy szuper répatortát ajánlunk, ami annyira nem is csalás a diétában. Mutatjuk is a receptet! Ez Zsír!--Kódolva van a génjeinkben, hogy a testmozgást vagy a fotelben tespedést választjuk?http://www.life.hu/ez-zsir/20161111-kodolva-van-a-genjeinkben-a-mozgas-szeretete.htmlA génjeink a felelősek azért, hogy a szabadidőt az edzőteremben vagy a fotelben hátradőlve szeretjük-e tölteni – állítja egy friss tanulmány. Ez Zsír!ThinkstockA repceolaj lenne a csodaszer a hasi zsír ellen? http://www.life.hu/ez-zsir/20161109-a-repceolaj-a-csodaszer-a-hasi-zsir-ellen.htmlUgye te is minden évben felfigyelsz a csodálatos sárga színével pompázó, óriási táblákban virágzó repcére? Nemcsak a látványa elképesztő, az élettani hatásai is bámulatosak. Itt az ideje újra felfedezni a repcét! Ez Zsír!ThinkstockFéltik Johnny Depp lányát: állítólag súlyos betegséggel küzdhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161109-johnny-depp-lanya-lily-rose-depp-csontsovany-attol-tartanak-hogy-anorexias.htmlJohnny Depp lánya már jó ideje modellként dolgozik, de a barátai és az ismerősei szerint talán túlságosan is belevetette magát ebbe a szakmába. Attól tartanak, hogy Lily-Rose Depp anorexiás. Ez Zsír!--Bárdos András felhagyott egészségtelen életmódjávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161109-bardos-andras-gondosan-megvalogatja-az-eteleit.htmlA műsorvezető a gyomorfekély esélye helyett az egészséges táplálkozást választotta. Ez Zsír!--Ötösikreket szült az édesanya - milliókért hozatta rendbe a testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161109-otosikreket-szult-az-edesanya-milliokert-hozatta-rendbe-a-testet.htmlMár egy gyermek kihordása és megszülése is komolyan igénybe veszi a női testet, hát még ha az ember ötösikreknek ad életet. Ilyenkor már nem elég egy kis diéta, erre pedig a nyolcgyermekes Kim Tucci az élő példa. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.