180 kilóról fogyott le a fiatal: úgy érzi, elvesztegette az életét

Forrás: Instagram/jessica_vsg44 -
műtét fogyás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiskora óta küzdött a túlsúlyával Jessica Weber, aki 22 éves korára már közel 180 kilót nyomott. Nem voltak barátai, és szinte élete sem, amíg el nem határozta, ez tarthatatlan. A régi fotóit nézve most úgy érzi, az eddigi éveit elpazarolta.

Sosem vette túl komolyan a fogyókúrát, egy kicsit meg is szokta, hogy nagyobb darab az átlagosnál, hiszen már 9 éves kora óta küzdött túlsúllyal. A 23 éves Jessica Weber szerencsére nem túl későn ébredt rá, hogy változtatnia kell az életén. Közel 180 kilót nyomott, amikor úgy döntött, hogy ez nem mehet így tovább.

Jessica Weber már gyermekkora óta túlsúllyal küzd Forrás: Instagram/jessica_vsg44

"Barátaim sem voltak, mert nem voltam magabiztos. Nem voltam boldog, csak úgy tettem, mintha elégedett lennék az életemmel" - mondta Jessica a Daily Mailnek, aki akkor döntött a változás mellett, amikor már majdnem elérte a 180 kilót. Kés alá feküdt, és azóta már több mint 60 kilótól szabadult meg. A régi fotóit nézve azonban szomorúság önti el. "

Úgy érzem, éveket vesztegettem el az életemből.

Jessica Weber 180 kilóról fogyott le Forrás: Instagram/jessica_vsg44

Most viszont sokkal magabiztosabbnak érzem magam, elkezdtem élni"- mondta a lány, akinek természetesen mindig is a gúnyolódások tárgya volt, de a műtét után ez is megváltozott. Instagram-fiókja hihetetlenül népszerű lett, rengeteg fiatal meríthet erőt az ő példájából.

Ő az igazi szupernagyi! 61 évesen kőkemény súlyokat emelget az asszonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161115-o-az-igazi-szupernagyi-61-evesen-kokemeny-sulyokat-emelget-val-swaine.htmlA 61 éves brit asszony tényleg nem semmi: egy éve kezdett bele a súlyemelésbe, és máris rekordokat döntöget. Ezt csinálja valaki utána! Ez Zsír!--15 évesen 78 kiló volt, majd életmódot váltott Szikszai Eszter – Egészséges és csodaszép lett!http://www.life.hu/ez-zsir/20161114-szikszai-eszter-sikertortenete-eletmodvaltasrol-egeszseges-eletrol-sportrol.html„Mértékletesség, önfegyelem, rendszeresség” – mondja fogyása titkáról Szikszai Eszter, aki saját bevallása szerint mindig is duci lány volt. Tizennégy évesen drasztikus diétával fogyott 10 kilót, majd felszedett 20-at. A középiskolai évek alatt minden akaraterejével belevágott az életmódváltásba, aminek köszönhetően sikeresen lefogyott, és közben rengeteget izmosodott. Ma már saját maga is tudatos életről, egészségről, testmozgásról blogol. Ez Zsír!--Tarján Zsófi keményen küzd 10 évvel ezelőtti formájáérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161114-tarjan-zsofi-a-honeybeast-enekese-kemenyen-edz.htmlTarján Zsófi életében10 év telt el sportolás nélkül, de a Honeybeast énekesnője úgy döntött, szüksége van arra az állóképességre, amivel egykor rendelkezett. Hernádi Judit lánya ezért újrakezdte az edzést, és a lehető legkomolyabban veszi! Ez Zsír!OrigoTóth Vera még nem elégedett: egy év kell az álomalakhozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161114-toth-vera-meg-fogyni-szeretne-egy-ev-es-eleri-alomalakjat.htmlHatalmas súlyfeleslegtől szabadult meg Tóth Vera a gyomor-bypass műtétnek köszönhetően, de még nem teljesen elégedett a kinézetével. Sportol és tovább küzd azért, hogy elérje célját, amihez még egy év biztosan szükséges.Ez Zsír!--4 dolog, amit SOHA ne kérj gyorsétterembenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161113-etelek-amiket-nem-szabad-gyorsetteremben-enni-bennfenntesek-arultak-el.htmlÉrdekes összeállítást készített nemrég a New Zealand Herald: a Redditen ugyanis két ismert gyorsétteremlánc alkalmazottjai tették közzé, melyek azok a dolgok, amiket soha, semmilyen körülmények között nem lenne szabad ilyen helyeken rendelni. És ha valaki, ők biztosan tudják, mi ennek az oka! Ez Zsír!--Lélegzetelállítóan néz ki Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161113-jakabos-zsuzsa-alakja-egyszeruen-csodas-nagyon-szexi-az-uszono.htmlAlig jutunk szóhoz a fiatal magyar sportoló fotója láttán. A csodaszép úszónő Instagram-oldalának követőivel osztotta meg, most éppen mit csinál. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.