Elkényelmesedett a párkapcsolatában és hirtelen 165 kiló lett

Forrás: Thinkstock -
diéta fogyás gyomorgyűrű túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlságosan elengedte magát a nő, majd mikor feleszmélt, már több mint 160 kilót nyomott. Amúgy is túlsúllyal élt, így apránként észre sem vette a gyarapodást.

A 24 éves nővel kifordult a világ, miután ilyen bámulatos fogyáson ment keresztül. A nő 165 kilóról indította a folyamatot, és 15 hónap alatt megfelezte a súlyát. Jelenleg 92 kilót nyom, és ennek következtében úgy érzi új életet kapott. – tudta meg a DailyMail.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

„Mindig is problémám volt a súlyommal, egész életemben küzdöttem ezzel. Tavaly volt egy párkapcsolatom, és azt hiszem túlságosan elhagytam magam, elkényelmesedtem. Fáradt és nyűgös voltam mindig, ezért úgy döntöttem változtatok." – vallotta be Anastasia.

Első körben egy

gyomorgyűrűt rakatott be magának,

második körben pedig szakított a párjával, aki egyáltalán nem támogatta őt az átalakulásban. Természetesen a műtét mellé speciális étrendet is kapott, illetve folyamatos testmozgást is végeznie kellett.

A fiatal nő elmesélése szerint nehéz volt felhagyni a rosszul berögződött étkezési szokásokkal, hiszen azokat kicsi gyermekkorából hozta. Ám a

15 hónapos diéta

alatt sikerült felülírni a rossz szokásokat, és a végeredmény, a drasztikus fogyás mindenképp azt igazolja, hogy Anastasia helyesen döntött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.