Vajna Timi fogyás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába karcsú és gyönyörű, Vajna Timi nincs megelégedve kinézetével. Irigyli a szépségverseny döntőseinek életkorát és alakját, ezért éhezteti magát. 3 kilótól szeretne megszabadulni.

Sokak szerint teljesen feleslegesen diétázik Vajna Timi, hiszen így is gyönyörű, de az üzletasszony nem osztja ezt a véleményt. Szeretne vékonyabb lenni, ezért szigorú diétát tart. A szépségversenyének döntőseit látva pedig csak még biztosabb a dolgában, bár tőlük inkább az életkorukat irigyli.

Vajna Timi nem elégedett alakjával: éhezteti magát Forrás: Instagram/Vajna Tímea

"Sokkal inkább a korukért irigylem őket. Akkor könnyebben bírnám a munkát, utána a bulizást, na és a fogyókúrát" – mondta Timi a Hot! magazinnak. Hozzátette, nehezen tudja tartani a diétáját, mert mindennap fánkokról álmodik, de tudja, hogy ki kell tartania. "Ha nem eszem összevissza, nem vagyok nehézkes és álmos, csak

arra kell vigyázzak, hogy az éhezéssel járó hangulatingadozás ne befolyásolja a napjaimat"

– árulta el Timi, aki arról is mesélt, hogy fiatalkorában elbűvölték az anyagiak, de mára az emberi kapcsolatokat sokkal fontosabbnak tartja. "Amíg fiatalabb voltam, elbűvöltek az anyagiak" – ismerte be Timi, de ez már megváltozott. "A pénznél fontosabbnak tartom azokat az emberi kapcsolatokat, amelyek tartalmat is adnak az életemhez. Ilyen a párkapcsolatom is" – mondta az üzletasszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.