30 kilót fogyott és jógaoktató lett Cynthia Joanne Naydani - imádja az új életét

fogyás jógaoktatás Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiheteten, hogy 30 kiló fogyás után mire nem képes az ember. Cynthia Joanne Naydani mindig is gátlásos tinilány volt a súlyfeleslege miatt, a súlyvesztés után azonban minden akadály elhárult előtte. 

A most 32 éves Cynthia Joanne Naydani 16 évesen még 95 kilót nyomott, és már gyermekkorában is túlsúlyosnak számított. Mindig is boldogtalan volt, és érezte, hogy változtatnia kell életén. Ám évekkel később megismerte a jógát, Thaiföldre költözött, most pedig már 32 kilóval kevesebb. Jógát és búvárkodást oktat a mesés országban.

"Borzalmasan éreztem magam tiniként, ezzel a súlyfelesleggel minden nehéz volt számomra. Csúfoltak, és állandóan bizonytalan voltam" - mesélte a lány a Daily Mail Austráliának, aki ma már Koh Tao szigetén éli áloméletét.

Hihetetlen, hogy 30 kiló fogyás után mire nem képes az ember Forrás: facebook.com/oceansoundcyn
Jógát és búvárkodást oktat a mesés Thaiföldön Forrás: facebook.com/oceansoundcyn

A lány beleszeretett a jógába, ami megtanította számára azt, hogy nem gyűlölni és büntetni kell a testét,

hanem elfogadni, szeretni, és pozitívan gondolni rá. Az étkezésén is változtatott, így nem csoda, ha leolvadtak róla a pluszkilók. Ma sem von meg magától semmit a jógaoktató lány, de az ételeinek nagy részét sovány húsok, halak, zöldségek, gyümölcsök és barnarizs teszi ki. Szinte minden nap edz: súlyzózik, jógázik, épp, amihez kedve van. A végredmény magáért beszél!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.