A fitneszblogger elárulja, hogyan lehet percek alatt Kardashian-popsid

Forrás: Instagram/sarapuhto -
Kim Kardashian popsi fenék Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy Kardashian vagy Jenner lány posztol képet, leheteten, hogy a fotón a popsi ne legyen tökéletes. Egy fitneszblogger szerint azonban mindez kamu a javából. 

A finn Sara Puhto szerint

csakis a megfelelő póz kérdése a Kardashian-popsi.

A lányt nagyon bosszantotta már, hogy szinte istenként tisztelik a méretes fenekű celeblányokat a rajongóik, miközben van némi átverés a róluk készült képekben. Nyilván nem csontsovány egyik híresség sem, de az lehetetlen, hogy nekik mindig, minden helyzetben isteni popsijuk legyen.

Sara Puhto Forrás: Instagram/sarapuhto

Sara fogta magát, és a közösségi oldalán néhány pózzal mutatta meg, mennyit is számít az, ha mondjuk a lábak nem zártak egy képen, hanem az egyik előre van nyújtva.

A bloggerlánynak közel 35 ezres rajongótábora van a képmegosztó oldalon, akik imádják az egészségmániás csaj posztjait: különösen a legutóbbi, a Kardashain-lányokat lebuktató képet.

10 egyszerű és gyors mód, hogy elégess 100 kalóriáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161118-10-egyszeru-es-gyors-mod-hogy-elegess-100-kaloriat.htmlTudtad, hogy 100 kalóriát akár játszva is leadhatsz? Kezdőknek és azoknak, akik nehezen veszik rá magukat a mozgásra, különösen ajánljuk ezeket a mozgásformákat. 100 kalóriához ugyanis nem feltétlenül kell azonnal bérletet venni, vagy durván leizzadni, így elsőre könnyebben beilleszthető a napi rutinba, mint az edzőtermi edzés. Hajrá! Ez Zsír!Origo75 kilót fogyott a nő, a végeredményt mégis gyűlölihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161118-75-kilot-fogyott-a-no-a-vegeredmenyt-megis-gyuloli-mert-a-bore-borzalmasan-nez-ki.htmlA gyors és látványos fogyás a legtöbb esetben nagyon megviseli az ember bőrét: ez történt Shaz Stuarttal is, aki már azt kívánja, bár sose fogyott volna 75 kilót. Ez Zsír!--Új netes kihívás terjed: legelőnytelenebb testrészüket posztoljákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161117-a-legujabb-netes-kihivasban-elonytelen-testreszuket-posztoljak-a-nok.htmlNagyon kevés őszinte fotót lehet látni az emberi testről, hiszen senki nem akarja az előnytelen oldalát megmutatni. A tökéletes fotók láttán sokan érzik rosszul magukat, amikor tükörbe néznek, ezért kezdődött a legújabb netes kihívás: fotózd le a narancsbőröd. Ez Zsír!Origo4 hónap alatt 25 kilót dobott le a tehetségkutató sztárja, Richard Hadfield http://www.life.hu/ez-zsir/20161117-4-honap-alatt-25-kilot-dobott-le-a-britains-got-talent-tehetsegkutato-sztarja-richard-hdfield.htmlA Britain's Got Talent sztárja, Richard Hadfield rengeteget változott az utóbbi időben: saját bevallása szerint elhízott pasiból atlétává gyúrta magát - a végeredmény igen látványos lett. Ez Zsír!Origo500 kg a világ legkövérebb embere http://www.life.hu/ez-zsir/20161116-eletevel-jatszik-ha-nem-kezd-el-fogyni-a-fiu.htmlA 32 éves férfi 500 kilót nyom, az ágyából sem tud már kimászni. Vagy lefogy, vagy meghal. Ez Zsír!--Vigyázat! Ezért sózzuk agyon az ételekethttp://www.life.hu/ez-zsir/20161116-a-genek-miatt-sozzak-agyon-egyesek-az-etelt.htmlEgy friss kutatás szerint genetikailag belénk van kódolva, hogy mennyire sósan szeretjük az ételt, mennyire erősen fűszerezzük, és ebből következően tulajdonképpen az is, hogy milyen mértékben veszélyeztetjük szívünk egészségi állapotát. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.