Narancsbőr és pluszkilók: így néz ki filter nélkül Natasha Oakley modell

Forrás: Instagram/Natasha Oakley -
modell narancsbőr Ez Zsír! Natasha Oakley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét mutatunk egy újabb bizonyítékot arra, hogy egy Insta-fotó mennyire nem valóságos. A képmegosztóra felkerült képek zömén a modellek, hírességek úgy festenek, ahogy mi még a legjobb perceinkben sem nézünk ki - ám ez többnyire nem a valóság. Nagyon nem. 

Amióta visszatért Ausztráliába, gyakorlatilag nem moccan el a tengerpartról a szexi bikinis blogger, Natasha Oakley. A 26 éves Insta-sztár állandóan bikinis képeket mutat rajongóinak, amiken természetesen tökéletesen néz ki. Natasha nem ropilány, de csinos, nőies, és istenien áll rajta minden bikini.

Natasha Oakley az Instagrammon Forrás: Instagram/Natasha Oakley

Nemrég pedig az is kiderült, a szuper képek ellenére bizony az ő alakja sem hibátlan.

A lányt egy kétészes bikiniben fotózták le egy medencénél Sydney-ben, és a Daily Mail-en látható képek abszolút arról tanúskodnak, hogy bizony a narancsbőrrel neki is meg kell küzdenie. A lánynak ugyanis mindkét combját elég erőteljesen borítja a sok nő életét megkeserítő cellulitisz, ám kit érdekel: Natasha büszke a testére, a magabiztosság pedig csak úgy árad belőle!

Trükkök narancsbőr ellen

A narancsbőr télen-nyáron megkeseríti a nők életét - itt mutattunk néhány trükköt, amikkel örökre elűzheted!
500 kilót nyomott a nő, de ma már igazi bombázó Mayra Rosaleshttp://www.life.hu/ez-zsir/20161124-mayra-rosales-500-kilosrol-fogyott-igazi-bombazova.htmlEgy tragédiának kellett történnie ahhoz, hogy a majdcsak féltonnás nő elhatározza, le akar fogyni. Mayra Rosalest meggyanúsították azzal, hogy unokaöccse halálát okozta hatalmas súlyával. Ez Zsír!--10 egyszerű és gyors mód, hogy elégess 100 kalóriáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161118-10-egyszeru-es-gyors-mod-hogy-elegess-100-kaloriat.htmlTudtad, hogy 100 kalóriát akár játszva is leadhatsz? Kezdőknek és azoknak, akik nehezen veszik rá magukat a mozgásra, különösen ajánljuk ezeket a mozgásformákat. 100 kalóriához ugyanis nem feltétlenül kell azonnal bérletet venni, vagy durván leizzadni, így elsőre könnyebben beilleszthető a napi rutinba, mint az edzőtermi edzés. Hajrá! Ez Zsír!OrigoA fitneszblogger elárulja, hogyan lehet percek alatt Kardashian-popsidhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161121-a-fitneszblogger-elarulja-hogyan-lehet-percek-alatt-kardashian-feneked.htmlHa egy Kardashian vagy Jenner lány posztol képet, leheteten, hogy a fotón a popsi ne legyen tökéletes. Egy fitneszblogger szerint azonban mindez kamu a javából. Ez Zsír!OrigoEzt csinálja valaki utána! Kőkeményen edz a 87 éves nagyi, Joyce Foxhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161121-kokemenyen-edz-a-87-eves-nagymama-joyce-fox.htmlEgy bizonyos kor felett bizony ellustulnak az emberek, Joyce Fox azonban kivétel: a 87 éves nagyi fiatalokat megszégyenítő enegiával edz, méghozzá hetente 4 alkalommal! Ez Zsír!--30 kilót fogyott és jógaoktató lett Cynthia Joanne Naydani - imádja az új életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161120-30-kilot-fogyott-es-jogaoktato-lett-cynthia-joanne-naydani.htmlHiheteten, hogy 30 kiló fogyás után mire nem képes az ember. Cynthia Joanne Naydani mindig is gátlásos tinilány volt a súlyfeleslege miatt, a súlyvesztés után azonban minden akadály elhárult előtte. Ez Zsír!--A mindenmentestől a karácsonyi ízvilágig – Variációk zabkásárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161117-a-mindenmentestol-a-karacsonyi-izvilagig-zabkasavariaciok-a-mindennapokra.htmlCsodálkozva nézel a zabmániás barátnődre, aki mindennap zabkását reggelizik? Nem érted, hogy lehet minden reggel ugyanazt enni? A titok abban rejlik, hogy ezerféle variációban készíthető el, így tényleg mindennap élvezheted a jótékony hatásait! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.