kóros soványság Nádai Anikó életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni mi áll Nádai Anikó elképesztő soványságának hátterében. Előfordulhat hogy életmódbéli hiba az ok, de valamilyen betegség is lehet.

A csinos műsorvezető soha nem volt hízékony típus, szinte mindig tökéletes alakkal rendelkezett. Ám érdekes módon kisfia születése után rohamos fogyásnak indult. Sokan örülnének, ha a szülést követően erőfeszítés nélkül dobálhatnák le a kilókat, de Anikó esetében már egészségtelen soványságról van szó.

Elképesztően vékony lett Nádai Anikó. Fotó: Polyák Attila - Origo

"Úgy érzem, már túl vékony vagyok a 45 kilómmal a 170 centiméteres magasságomhoz. Sokan betegnek hisznek a súlyom miatt, de hiába eszem folyamatosan, egyszerűen egy dekát sem tudok hízni." – mesélte a hot! Magazinnak.

Anikó szerint a rendszertelen táplálkozási módja az, amely a fogyás hátterében állhat. Míg kisfiának mindig minőségi ételeket készít, addig saját maga sok esetben pizzán és szendvicseken él, mert ezzel tud időt spórolni.

Már Anikót is aggasztja az érthetetlen fogyás Forrás: Nádai Anikó / Facebook

Azt is elárulta, hogy szakember segítséget fogja kérni, bár állítása szerint a munka és a gyereknevelés mellett nem igazán van ideje orvosokhoz rohangálni. Szeretne sportolni is járni, de azzal további kilóknak inthetne búcsút, ezért inkább azt sem teszi, maximum néha elmegy lovagolni.

Így nézel ki tökéletesen a karácsonyi fotókonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161125-fogyas-turbo-dieta.html--Narancsbőr és pluszkilók: így néz ki filter nélkül Natasha Oakley modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161124-natasha-oakley-modellt-lefotoztak-a-tengerparton-a-combjan-latszik-a-narancsbor.htmlIsmét mutatunk egy újabb bizonyítékot arra, hogy egy Insta-fotó mennyire nem valóságos. A képmegosztóra felkerült képek zömén a modellek, hírességek úgy festenek, ahogy mi még a legjobb perceinkben sem nézünk ki - ám ez többnyire nem a valóság. Nagyon nem. Ez Zsír!OrigoMayra Rosales 500 kilósról fogyott igazi istennővéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161124-mayra-rosales-500-kilosrol-fogyott-igazi-bombazova.htmlEgy tragédiának kellett történnie ahhoz, hogy a majdnem féltonnás nő elhatározza, le akar fogyni. Mayra Rosalest meggyanúsították azzal, hogy unokaöccse halálát okozta hatalmas súlyával. Ez Zsír!--Catherine Zeta-Jones bikinis testétől eldobod az agyadhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161124-catherine-zeta-jones-bikinis-fotot-tett-kozze-magarol.htmlNem lehet zavarba hozni a 47 éves színésznőt: mérges lett, amiért lefotózta egy paparazzi a hátsóját, de gondolt egyet, és inkább maga is megosztott eszméletlen testéről néhány képet! Ez Zsír!--Szenzációsan néz ki a szülés után Candice Swanepoel modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161123-szenzaciosan-nez-ki-a-szules-utan-candice-swanepoel-modell-akinek-oktoberben-szuletett-kisfia.htmlSejtettük, hogy nem tart majd sokáig Candice Swanepoel számára, hogy újra formába lendüljön. A modell október 5-én szülte meg első gyermekét, és most, november végén szuper formában van. Ez Zsír!OrigoÉletmódváltás másképp: amikor együtt vág bele az egész családhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161123-eletmodvaltas-csaladilag.htmlNem feltétlenül kell egyedül belevágni az életmódváltásba. Vannak olyan típusú emberek, akik sokkal könnyebben veszik az akadályokat, ha mások is mellette állnak és így támogatják és húzzák egymást előre. Nekik igencsak hatékony módszer lehet ha ráveszik a családod az összefogásra és együtt változtatnak a napi rutinokon annak érdekében, hogy mindannyian egészségesek legyenek. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.