Titkos esküvője miatt fogyhatott le Eugénia yorki hercegnő

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Patrick Van Katwijk -
Eugénia hercegnő fogyás Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A britek jó ideje találgatják, valóban megvolt -e az eljegyzés Eugénia yorki hercegnő és párja között. Sőt, állítólag Vilmos herceg unokatestvére azért is fogyott sokat az utóbbi időben, hogy jövőre beleférjen álmai menyasszonyi ruhájába.

Nem lehet nem észrevenni, hogy az utóbbi hónapokban bizony sokat fogyott Fergie és András herceg lánya, Eugénia yorki hercegnő.

Persze vannak elméletek arról, minek köszönhető ez a súlyvesztés. A legtöbben arra gyanakodnak, hogy a család nagy titokban készül a lány jövő évi lagzijára: állítólag pár hónapja a lánykérés is megvolt, ám az kisebb botrányt okozott. A vőlegény szülei csak a lapokból értesültek a történtekről.

Eugénia hercegnő pár nappal ezelőtt Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Patrick Van Katwijk

Eugénia a múlt héten tiszteletét tette Londonban, az Animal Ball-on, és a róla készült képek tanúsága szerint is láthatóan sokkal vékonyabb a hercegnő, mint korábban volt. Bár eddig sem ő, sem barátja Jack Brooksbank nem nyilatkoztak az eljegyzésről, sőt, mindketten tagadták a dolgot, a bennfenntesek szerint mérget lehet venni a pár 2017-es lagzijára.

Eugénia nemrég a Harper's Bazaar interjújában mesélt életéről: munkájáról, életmódjáról, edzésről, étkezésről és kedvenc sorozatairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.