Balogh Nóra Varga Izabella Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt gyönyörű Balogh Nórája, Varga Izabella azon híressége közé tartozik, akik ugyan szívesen megmutatják - egy határig - a testüket, gyönyörűek, de soha nem válnak közönségessé. 

Ezt az állításunkat igazolja a színésznő alábbi fotója is, amely felcsigázza a férfifantáziát, a nők pedig azon nyomban irigykedni kezdenek, mégsem válik olcsóvá, "villantóssá".

A 43 éves színésznő persze tesz is azért, hogy a huszonévesek is megirigyeljék, például rendszeresen jógázik, de az étkezésére is odafigyel. "Pilátesszel kezdtem, aztán következett mellé a gerinctorna és a jóga, ami a lelkemnek is jót tett. Ma már személyi edzővel edzek. A változás 85 százaléka az étkezésen múlik. Háromszor eszem naponta, utoljára este ötkor, és hónapok óta csak gyógyteákat iszom"mesélte egykor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.