63 kilót fogyott, majd 9 milliót költött testére az elhízott tini, Charlotte Singer

Forrás: Thinkstock -
fogyás hízás Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlotte Singer élete, és főképp a teste rengeteget változott az elmúlt években: a gyorskaja mániás lány 63 kilótól szabadult meg, ám ennek bizony ára volt. 

Charlotte Singer 140 kilót nyomott, amikor 15 évesen gyomorgyűrűt kapott. A lány nem véletlenül hízott meg ennyire: képes volt embertelen adagokat megenni, és nem is akármiből: komoly gyorskaja-függőségben szenvedett. A külseje miatt nemcsak csúfolták, de többször került kínos helyzetbe: egyszer a fogorvosnál, vizsgálat közben eltört alatta a szék.

A gyorskaja mániás lány 63 kilótól szabadult meg (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Miután a létező összes diétája kudarcba fulladt, 15 évesen gyomorgyűrűt kapott: sikertörténet lett az övé, hiszen súlyának több, mint a felétől megszabadult. Ám a fogyás miatt a bőre teljesen megnyúlt, rémesen festett.

Körülbelül 9-10 millió Forintot költött a fiatal lány a műtétekre, a végeredmény pedig szerencsére annyira jól sikerült, hogy Charlotte ma már egy magabiztos fiatal nő, aki mer ismerkedni, randizni, találkozni fiúkkal. Ez évekkel ezelőtt, sőt, még a fogyása után is lehetetlennek tűnt, most azonban, hála a korrekciós műtéteknek, istenien érzi magát a bőrében.

A róla készült képeket itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.