Minden szabad percében jógázik Malin Rydqvist pilótalány

Forrás: Instagram/flymeyoga -
pilóta repülés Ez Zsír! jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Malin Rydqvist egy Boeing 737-tel repül, mellette pedig rajong a jógáért: amikor csak teheti, gyakorolja kedvenc ászanáit. 

Malin Rydqvist irigylésre méltó életet él: bejárja a világot pilótaként, szebbnél-szebb helyekre jut el. Emellett rajong a jógáért, és

bárhová is sodorja a munka, ő ott biztosan gyakorol.

Nem csoda, ha az internet népe rajong a Horvátországban élő svéd szépségért: a 29 éves lány ugyanis mindig megmutatja képmegosztó oldalán, épp milyen mesés helyen jógázik.

Jógázó pilótalány Forrás: Instagram/flymeyoga

A lány alakja a sok jógának köszönhetően tökéletes, a képmegosztó oldalon pedig közel 50.000 fős rajongótáborral büszkélkedhet.

Jógázó pilótalány Forrás: Instagram/flymeyoga

A szuperhajlékony pilótalány hihetetenül izmos, és olyan dolgokra képes a testével, amikre aztán tényleg nem sokan.

Jógázó pilótalány Forrás: Instagram/flymeyoga

Íme egyik kedvenc képünk tőle: szuper az alakja, ugye?

Elég hajlékony a pilótalány Forrás: Instagram/flymeyoga
Puzsér Róbertre rá sem lehet ismernihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161128-puzser-robertre-ra-sem-lehet-ismerni-lefogyott.htmlA 42 éves műsorvezető úgy néz ki, mintha kicserélték volna. Na nem a kemény kritikus stílusát hagyta hátra Puzsér, inkább a megjelenésén változtatott: jó pár kilótól megszabadult! Ez Zsír!--15 Instagram-sztár, akinek jobb feneke van, mint Kim Kardashiannakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161129-15-instagram-sztar-akinek-jobb-feneke-van-mint-kim-kardashiannak.htmlManapság Kim Kardashian formás feneke számít ideálnak, pedig ha egy kicsit jobban körülnézünk, még az övénél is sokkal jobb popsipéldaképeket találhatunk. Íme, 15 nő, akinek dögösebb popsija van Kim Kardashianénál is. Ez Zsír!--200 liter cukrozott üdítő évente – Ennyiről kellene leszoktatni egy átlagos tinédzserthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161128-200-liter-cukrozott-uditot-iszik-egy-atlagos-tinedzser-egy-evben.htmlMegdöbbentő felmérés készült Nagy-Britanniában, ami a fiatalok cukros üdítőre vonatkozó fogyasztási szokásait vizsgálta. Az eredmény meglehetősen döbbenetes lett, ugyanis egy átlagos brit tinédzser 11 és 18 éves kora között nagyjából egy fürdőkádnyi cukros italt fogyaszt el egy év alatt. Ez 200-300 liternek felel meg. Ez Zsír!--Nem tud leállni az evéssel: 146 kilót nyom a 11 éves fiúhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161128-a-146-kilos-11-eves-li-hang-nem-tud-leallni-az-evessel.html3 éves kora óta küzd súlyával Li Hang, de képtelen uralkodni evési rohamain. A 11 éves gyerek 146 kilót nyom egy genetikai rendellenesség miatt. A szülei végső elkeseredésükben különleges, ám fájdalmas eljárásnak vetették alá. Ez Zsír!--Amit minden diétázónak ki kell próbálnia: a karfiolrizshttp://www.life.hu/ez-zsir/20161125-a-karfiolrizs-az-egeszseges-etrend-egyik-alapja.htmlUnod a diétát? Nem tudod, mivel színesítsd az étrendedet? A karfiolrizs az az étel, amit mindenkinek be kellene iktatnia a hétköznapokba. Hogy miért? Eláruljuk! Ez Zsír!--Vigyázz a kialvatlansággal! Súlyos elhízáshoz vezethethttp://www.life.hu/ez-zsir/20161125-elhizashoz-vezethet-a-kialvatlansag.htmlÉrdemes odafigyelni az elegendő és minőségi alvásra, kutatások szerint ugyanis egy kialvatlan éjszaka után több kalóriát fogyasztunk, mint általában. Hogy miért van ez így? Íme, a tudományos magyarázat és néhány tipp, hogy ne legyen problémád a jó alvással! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.