Rengeteget fogyott a celebek testőre, Pasquele 'Pat' Brocco

Instagram/possiblypat -
fogyás testőr Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pasquele 'Pat' Brocco fiatal kora ellenére is borzasztóan el volt hízva, ám amikor drasztikusan változtatott az életén, közel 170 kilótól szabadult meg. 

Egészen pontosan 177 kilót dobott le Katt Williams és sok más sztár egykori testőre, Pasquele 'Pat' Brocco. Hogy hogyan csinálta? A férfi gyakorlatilag egész nap ült, hamburgert, chipset és napi 100 darab rántott csirkefalatkát evett meg, aminek eredményeként 234 kilót mutatott a 2 méteres férfi alatt a mérleg. Ekkor azonban már a szívével is bajok voltak, ami nem is csoda, hiszen

a 31 éves férfi csak ebédre 10 000 kalóriát fogyasztott el.

Pat a fogyás előtt és után Instagram/possiblypat

2013-ban, 28 évesen azt mondták neki az orvosok, hogy a mája komolyan el van zsírosodva, rossz a vérnyomása, és fennáll a cukorbetegség veszélye is. A fiú ekkor döntött: változtat az életén, ráadásul akkoriban ismerte meg leendő feleségét is, aki azóta megajándékozta egy kisfiúval is.

Pat először csak sokat sétált a környéken, már ez elindította nála a fogyást. Hamarosan edzőt fogadott, és mindennap edzőterembe járt. Emellett az étkezését is átalakította:

a gyorskaják helyett ma már zöldségeket, magokat, sovány húsokat eszik.

Az egykor közel két és fél mázsás férfi ma 101 kilót nyom, a testzsírszázaléka pedig 11. "Nagyon elégedett vagyok azzal, amit elértem, és boldoggá tesz, hogy a közösségi oldalam inspirálja azokat, akik hasonló cipőben járnak" - mondta a férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.