Katie Price fenékfeszesítő kezelésekkel szépül

Forrás: AFP -
Katie Price fenék beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Speciális kezelést alkalmaz Katie Price annak érdekében, hogy feneke szép és feszes legyen. 

Katie egy héttel ezelőtt vágott bele a speciális kezelésbe, és addig nem is tervezi abbahagyni, amíg nem éri el a tökéletes hatást.

Katie Price fenékfeszesítő kezelésekre jár Forrás: AFP

Az eljárás nem számít sebészeti beavatkozásnak, hiszen nem ejtenek vágást a testén, hanem a bőrszerkezet fiatalításával dolgoznak. Ezt úgy érik el, hogy rádiófrekvenciával stimulálják a kollagén termelést, ezzel javítva a bőr rugalmasságát. - tudta meg a Mirror.

Az 5 gyermekes anya megosztotta az eseményt a közösségi oldalán, melynek köszönhetően sok kedvelője is hasonlóan döntött.

My 4th treatment with @shanecooperuk I can so see a differences it really does work #bubblebutt ❤️️

Katie Price (@officialkatieprice) által közzétett videó,

5+1 karácsonyi ajándék fitneszőrülteknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161207-karacsonyi-ajandekok-fitneszorulteknek-a-fa-ala.htmlAz egészséges életmód híveit szuper ajándékokkal tudjátok meglepni karácsonykor. Konyhai eszközök, sportfelszerelések, táplálékkiegészítők, ruházatok, bérletek – számtalan lehetőség közül választhattok. Mutatjuk is a kedvenceinket! Ez Zsír!OrigoGanxsta Zolee teljesen új külsőre váltott a szakítás után http://www.life.hu/ez-zsir/20161212-ganxsta-zolee-kigyurta-magat-uj-kulsot-villantott-az-enekes.htmlBár a magyar rappert az első hetekben igencsak padlóra küldte a szakítás, most úgy tűnik, túltette magát a dolgokon. Ez Zsír!OrigoRengeteget fogyott a celebek testőre, Pasquele 'Pat' Broccohttp://www.life.hu/ez-zsir/20161211-pasquele-pat-brocco-sokat-fogyott.htmlPasquele 'Pat' Brocco fiatal kora ellenére is borzasztóan el volt hízva, ám amikor drasztikusan változtatott az életén, közel 170 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!OrigoTóth Vera: "Csak két dolgot akarok a világon, fogyni és enni"http://www.life.hu/ez-zsir/20161211-toth-vera-hatalmas-valtozason-ment-keresztul-sokat-fogyott-az-enekesno.htmlA dögös énekesnő élete 180 fokos fordulatot vett, mióta vállalta a gyomorbypassműtétet. Ez Zsír!OrigoKészíts szaloncukrot házilag! Íme a legfinomabb receptekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161208-egeszseges-szaloncukor-hazilag.htmlHabár ezúttal nem teljesen cukormentes verziókat ajánlunk, rengeteg mesterséges adalékanyagtól megkíméljük magunkat, ha házilag készítjük el a szaloncukrokat. Mutatjuk is a kedvenc receptjeinket, amelyeknek mindenképpen megéri nekiállni az ünnepek előtt. Akár gasztroajándék is lehet belőlük! Ez Zsír!--Tolvai Reni bomba testet és hatalmas didkókat villantott: FOTÓ!http://www.life.hu/ez-zsir/20161210-tolvai-reni-enekesno-bombatestet-es-hatalmas-didkokat-villantott.htmlAz énekesnő gyakran küzd pluszkilókkal, de most nagyszerű formában van. Instagram-oldalának tanúsága szerint rendszeresen edz, hogy elégedett lehessen az alakjával. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.