Dögös Barbie baba lett az elhízott lányból - Fotó

depresszió vékony fotó fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bretagne Ofsoski három év alatt közel 70 kilót fogyott, ezzel pedig teljesen megváltoztatta az életét. 

A fiatal lány évekig depresszióval küzdött, mert sokan kövér Barbinak csúfolták. A középiskola után azonban a kezébe vette a sorsát, és egy gyomorgyűrűt rakatott be magának. Azóta Bretagne közel 70 kilót fogyott, sőt a kemény diétának köszönhetően a mai napig nem állt meg a fogyása - írja a Daily Mail.

"Igyekszem kizárni a cukrot az életemből. Sok zöldséget, halat és csirkét eszem, emellett az edzés is része a mindennapjaimnak" - nyilatkozta a fiatal lány, aki azt reméli, hogy történetével másokat is inspirálni fog.

Jackfruit és kaktuszdzsúz lesz a fogyás kulcsa 2017-ben?http://www.life.hu/ez-zsir/20161222-elelmiszerek-amik-nepszeruek-lesznek-2017-ben.html2016-ban a kókusztej és a baobab volt a mániákus fogyókúrázók kedvenc étele, ám mindig van új a nap alatt: íme néhány menő diétás finomság 2017-re. Ez Zsír!Thinkstock18 kilót fogyott Oprah Winfreyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161222-18-kilot-fogyott-oprah-winfrey-teves.htmlA 62 éves tévésztár, Oprah Winfrey sosem volt kimondottan karcsú, amióta az eszét tudja, súlyproblémákkal küzd. Most azonban sikeresen vette az akadályokat: 18 kilót dobott le. Ez Zsír!--Lehet finom és egészséges! A legvagányabb mentes sütik karácsonyra!http://www.life.hu/ez-zsir/20161220-a-legfinomabb-mentes-sutik-karacsonyra.htmlTe is azok közé tartozol, akik számára az egészségtudatos étkezés karácsonykor is fontos? A következő receptek bizonyítják, hogy az ünnepek alatt sem kell lemondanunk a finom falatokról, csak éppen a hozzávalókat kell kicsit körültekintőbben megválasztani. Íme, három kedvencünk, a Naspolya Nassolda, a Sovány vigasz és a Barna konyhája egyik szuper karácsonyi receptje! Ez Zsír!OrigoSúlyos kilókat szedtek fel! Sztárok, akik meghíztak 2016-ban http://www.life.hu/ez-zsir/20161207-sztarok-akik-meghiztak-2016ban.htmlÚgy látszik, a hollywoodi és a magyar sztárok is egyre jobban odafigyelnek az egészséges életmódra, ugyanis számba véve a 2016-os év nagy átalakulásait, sokkal több fogyásról tudunk beszámolni, mint azokról, akik elhagyták magukat. De azért mégiscsak nézzük meg, kik voltak azok, akik felszedtek magukra néhány kilót. Ez Zsír!--Bella Hadid aerobikvideójától kikészülnek a pasikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161212-bella-hadid-aerobikvideoja-nagyon-szexi-lett.htmlNemhiába lett Gigi Hadid húga, Bella Hadid az év modellje: a lány a Love magazinban a szokottnál is sokkal dögösebb. Ez Zsír!--Ganxsta Zolee teljesen új külsőre váltott a szakítás után http://www.life.hu/ez-zsir/20161212-ganxsta-zolee-kigyurta-magat-uj-kulsot-villantott-az-enekes.htmlBár a magyar rappert az első hetekben igencsak padlóra küldte a szakítás, most úgy tűnik, túltette magát a dolgokon. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.