Kisfia miatt fogyott le a súlyosan elhízott édesapa

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Jamie Perryman/Swns.Com -
fogyás testsúly Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jamie Perryman éveken ált élt hatalmas túlsúllyal. A férfi akkor döntött a változás mellett, amikor megszületett a kisfia. 

A 40 éves Jamie Perryman évekig komoly túlsúlyt cipelt, ám akkor döbbent rá, hogy tennie kell valamit, amikor ráeszmélt, ha ezt így folytatja, meghal, mielőtt a fia felnőne.

Jamie nem volt kibékülve önmagával, kerülte az emberek tekintetét, komoly szorongással küzdött, és olyan kövér volt, hogy a kórházban egy speciális mérleggel tudták csak megmérni a súlyát.

Jamie Perryman a fogyás előtt és után Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Jamie Perryman/Swns.Com

A férfi azonban úgy döntött, elég volt: edzőterembe kezdett járni, csatlakozott egy fogyókúrás csoporthoz, és nemet mondott kedvenc ételeire: a chipsre és a majonézre.

Felismertem, hogy meg fogok halni, méghozzá előbb, mint később, ha ezt így folytatom.

Apa és fia, a kis Hanley ma már együtt edzenek: nagy kedvenceik a harcművészetek.

Jamie és kisfia Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Jamie Perryman/Swns.Com
Scarlett Moffatt edzős videót mutatott rajongóinakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161228-scarlett-moffatt-videon-edz.htmlValljuk be, karácsony után nem könnyű rászánni magunkat az edzésre, Scarlett Moffatt azonban tesz róla, hogy rajongói megmoccanjanak, és belevessék magukat a sportba. Ez Zsír!OrigoSchwarzenegger: Amikor tükörbe nézek, hánynom kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161222-arnold-schwarzenegger-elmondta-mit-gondol-magarol.htmlArnold Schwarzenegger, a világ egyik első számú akcióhőse, aki fiatalon testépítő bajnok volt, nemrég elárulta, mit is gondol valójában önmagáról. Ez Zsír!--Megmutatta a karácsonyi evészet eredményét az anorexiás lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161227-az-anorexias-lany-hasa-karacsony-elott-es-utan.htmlA karácsonyi evészet eredményét nemrég Penny Lancaster, Rod Stewart kedvese is megmutatta képmegoszó oldalán, ám nem ő az egyetlen, aki az ünnepek alatt kikerekedett: az egykor anorexiás Megan Jayne Crabbe is úgy döntött, vállalja, hogy bizony alaposan megváltozott a teste az ünnepek után. Ez Zsír!OrigoHagyj fel az ünnepi zabálásokkal! 5 tipp túlevés ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161214-5-tipp-tuleves-ellen.htmlAz ünnepi étkezések alkalmával hajlamosak vagyunk arra, hogy kétszer-háromszor annyi ételt tömjünk magunkba, mint amennyire szükségünk lenne, vagy ami jólesne, ami sem a közérzetünknek, sem a mérleg által mutatott számnak nem tesz jót. Valójában pedig csak néhány egyszerű trükköt kell bevetni ahhoz, hogy elkerüljük a túlevést. Ez Zsír!OrigoJackfruit és kaktuszdzsúz lesz a fogyás kulcsa 2017-ben?http://www.life.hu/ez-zsir/20161222-elelmiszerek-amik-nepszeruek-lesznek-2017-ben.html2016-ban a kókusztej és a baobab volt a mániákus fogyókúrázók kedvenc étele, ám mindig van új a nap alatt: íme néhány menő diétás finomság 2017-re. Ez Zsír!ThinkstockPenny Lancaster megmutatta, hogy fest a pocakja a karácsony utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161227-penny-lancaster-megmutatta-pocakjat.htmlA karácsonyi menü nemcsak bennünk tesz kárt: a túlevés a világsztárok hasát is megterheli. Rod Stewart neje, Penny Lancaster meg is mutatta, mennyire! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.