A 43 éves Kate Beckinsale nagyon szexi alsóneműben

fehérnemű Kate Beckinsale Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Beckinsale remekül tartja magát: 43 évesen is bomba formában van, ezt meg is mutatta legutóbbi címlapfotózásán. 

Az Underworld színésznője az egyik életmódmagazinban pózol, és saját bevallása szerint sosem volt még ilyen fitt, mint mostanában. Látszik is rajta:

a színésznő alakja fantasztikus,

és az általa feltöltött videóról is lerí, hogy most ő is elégedett a külsejével. Lehet is, 43 évesen nincs nő, aki nem szeretne így kinézni!

A filmsztár nemrég egy vele készült interjúban azt is elárulta, ő bizony nem fogy, hanem hízik a filmszerepei miatt. Neki, a legtöbb nővel ellentétben a hízás a nehézség, de amikor

olyan feszes ruhákba kell bújni, mint az Underword-filmekben, akkor bizony rá kell gyúrnia az edzésre és az izomépítésre.

5 étel, ami segít, hogy kevesebbet egyél http://www.life.hu/ez-zsir/20161212-ezt-egyuk-ha-dietazunk.htmlHa fogyókúrázni akarunk, fontos, hogy változatosan táplálkozzunk, és igyekezzünk olyan ételeket fogyasztani, melyeknek alacsony a kalóriatartalma. De azzal is jól járunk, ha egy kicsit becsapjuk magunkat, és olyan élelmiszereket választunk, amelyeket nem lehet gyorsan megenni, hiszen ha lassabban eszünk, kevesebb mennyiségtől is jól lakunk. Ez Zsír!--Penny Lancaster megmutatta, hogy fest a pocakja a karácsony utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161227-penny-lancaster-megmutatta-pocakjat.htmlA karácsonyi menü nemcsak bennünk tesz kárt: a túlevés a világsztárok hasát is megterheli. Rod Stewart neje, Penny Lancaster meg is mutatta, mennyire! Ez Zsír!OrigoAda a karácsony reggelt is edzőteremben töltihttp://www.life.hu/ez-zsir/20161226-ada-karacsonykor-is-edz.htmlA karácsony a meghitt, boldog, békés ünneplés és az ajándékozás mellett még az evésről is szól. Ilyenkor mindenkire felszalad néhány kiló, de nem Adára! Ő edzőteremben kezdte a reggelt. Ez Zsír!--Húsevő, vega és vegán - Nálunk ez kerül az asztalra karácsonykorhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161212-husevo-vega-es-vegan-karacsonyi-menuk.htmlNálunk a szerkesztőségben bizony mindenféle ember megtalálható: szőke, barna, vörös; kék, barna és zöld szemű, magas és alacsony, sportos és lusta, szociális és antiszociális, kreatív és kétbalkezes, liberális és konzervatív, húsevő, vega és vegán is. Ennyire sokféle lesz a karácsonyunk is, mert ugye ahány ház, annyi szokás. Ez Zsír!OrigoSchwarzenegger: Amikor tükörbe nézek, hánynom kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161222-arnold-schwarzenegger-elmondta-mit-gondol-magarol.htmlArnold Schwarzenegger, a világ egyik első számú akcióhőse, aki fiatalon testépítő bajnok volt, nemrég elárulta, mit is gondol valójában önmagáról. Ez Zsír!--5 étel, ami segít, hogy kevesebbet egyél http://www.life.hu/ez-zsir/20161212-ezt-egyuk-ha-dietazunk.htmlHa fogyókúrázni akarunk, fontos, hogy változatosan táplálkozzunk, és igyekezzünk olyan ételeket fogyasztani, melyeknek alacsony a kalóriatartalma. De azzal is jól járunk, ha egy kicsit becsapjuk magunkat, és olyan élelmiszereket választunk, amelyeket nem lehet gyorsan megenni, hiszen ha lassabban eszünk, kevesebb mennyiségtől is jól lakunk. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.