Jógával szabadult meg hatalmas súlyától egy férfi

fogyás videó jóga átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy DDP YOGA névre keresztelt "új" edzésforma jelenleg a mozgásformák sztárja. Pár elképesztő fogyásról videó is készült.

A DDP YOGA egy teljesen új módszer, mely az eddig ismert egyszerű jóga helyett egy sokkal összetettebb edzést ígér.

"Soha ne becsüld le, mire vagy képes. Az agyban sok minden dől el" - olvasható a videó mellett, melyen egy túlsúlyos férfi éppen bemutat egy gyakorlatsort. A felvétel láttán nekünk is leesett az állunk, hiszen az úriember a bejegyzés szerint közel 80 kilótól szabadult meg ezzel a módszerrel, sőt még mindig olvadnak róla a kilók.

3 inspiráló tanács, hogy sikerre vidd az újévi fogadalmakathttp://www.life.hu/ez-zsir/20170105-tippek-az-ujevi-fogadalmak-megtartasahoz.htmlTudtad, hogy 21 nap rendszerességre és odafigyelésre van szükség ahhoz, hogy egy elhatározásból szokás váljon? És azt, hogy a legtöbben csak 10 napig tartják az újévi fogadalmaikat? Te ne tartozz közéjük! Ez Zsír!ThinkstockCseke Katinka több mint 20 kilót fogyott: így néz ki most! http://www.life.hu/ez-zsir/20170105-cseke-katinka-20-kilot-fogyott-edzes-es-dieta-igy-nez-ki-most.htmlA TV2 sztárja roppant sikeresen zárta le a tavalyi évet: sikerült több mint 20 kilót leadnia, mindössze egy év alatt. Ez Zsír!OrigoTényleg annyira nehéz mindennap jót cselekedni? 31 nap, amikor nem minden rólad szól!http://www.life.hu/ez-zsir/20161231-mindennap-tettunk-valami-jot-a-decemberi-kihivasban.htmlValamiért soha nem találjuk az egyensúlyt... Mostanában megint túlságosan eltolódott a hangsúly az én irányába. Minden az önmegvalósításról és az énidőről szól. Pedig a másik elhanyagolhatatlan feltétele az énnek, hiszen csak egy másik ember szemében láthatjuk meg az arcunkat. Ezért is nagyon fontos, hogy akit szeretünk, azt igazán és jól szeressük, így azt fogjuk látni a szemükben, amik igazán lenni szeretnénk. Ez Zsír!ThinkstockScarlett Moffatt edzős videót mutatott rajongóinakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161228-scarlett-moffatt-videon-edz.htmlValljuk be, karácsony után nem könnyű rászánni magunkat az edzésre, Scarlett Moffatt azonban tesz róla, hogy rajongói megmoccanjanak, és belevessék magukat a sportba. Ez Zsír!OrigoKőkeményen bokszol Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161227-kokemenyen-bokszol-gisele-bundchen-modell.htmlA modellek általában óvatosan bánnak az edzéssel, Gisele Bündchen azonban igazi sportőrült: a napokban meg is mutatta, mennyire! Ez Zsír!OrigoDögös Barbie baba lett az elhízott lányból - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161223-bretagne-ofsoski-70-kilot-fogyott-most-dogos-lany-lett-belole.htmlBretagne Ofsoski három év alatt közel 70 kilót fogyott, ezzel pedig teljesen megváltoztatta az életét. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.