Még mindig jól néz ki John Goodman: 181 kilóról fogyott le

Forrás: AFP -
fogyás John Goodman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Goodman akkor döntött életmódváltás mellett, amikor átlépte a 180 kilót. Eldöntötte, hogy élni akar, ezért fogyókúrába kezdett. Úgy tűnik azóta is kitart új életmódja mellett, mert vékonyabb, mint valaha.

Az amerikai komikus sokáig nem törődött a súlyával, ezért sikerült 180 kilósra híznia. John Goodman mindig jó kedélyű és vicces figura volt, de kezdte egyre rosszabbul érezni magát a bőrében. Elhatározta, hogy ez így nem mehet tovább, ezért megváltoztatta az életmódját.

John Goodman az életmód váltás előtt (balra) és utána (jobbra) Forrás: AFP

A színésznek gyökeresen át kellett alakítania az életét, mert sem az egészséges életmód sem a mozgás nem játszott benne túl nagy szerepet. Két évvel ezelőtt már látható is volt a változás drasztikus eredménye, és minden jel arra mutat, hogy azóta sem hagyott fel az egészséges életmóddal: több mint 45 kilótól sikerült megszabadulnia.

John Goodman 181 kilóról 136 kilóra fogyott Forrás: Youtube

Nemrég egy televíziós műsorban tett látogatást, és jobban néz ki, mint valaha! A 64 éves színész szerencsére nem esett abba a hibába, hogy komoly súlyvesztése után visszacsúsztak rá a kilók. A látszik rajta, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.