Tóth Vera egyre jobban hasonlít a húgára, Tóth Gabira

Forrás: Tóth Vera / Facebook -
Tóth Gabi fogyás Tóth Vera iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkal bátrabban öltözködik, és magabiztosabb is Tóth Vera azóta, hogy lefogyott. Már több mint 35 kilótól szabadult meg, így a húgára is egyre jobban hasonlít!

Elképesztő, mennyire átalakult Tóth Vera. A gyomorbypassműtétje óta könnyedén dobja le magáról a felesleges kilókat, az önbizalma pedig egyre nagyobb. Már több mint 35 kilótól megszabadult az énekesnő, és gyakran mutat fotókat az átalakulásáról. Nem csoda, hogy előszeretettel készít magáról fényképet, hiszen tetszik neki az, amit a tükörben lát.

Tóth Vera egyre jobban hasonlít a húgára Forrás: Tóth Vera / Facebook

Vera edz is azért, hogy ne csak vékony, hanem feszes is legyen. Nem is kevés időt tölt testmozgással az énekesnő! Erről is szívesen oszt meg képeket a közösségi oldalain, de a testvérével is szívesen pózol. Az már korábban is feltűnt mindenkinek, hogy Vera egyre jobban hasonlít a húgára, Gabira, és minél több kilót dob le, ez annál igazabb. Nemrég szintén a testvérével pózolt az énekesnő, itt is látszik, hogy

lassan olyanok lesznek, mint az ikertestvérek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.