Ilyen Rubint Réka spártai edzése: Abaházi Csaba és Vágó Piros kipróbálta!

Rubint Réka Abaházi Csaba Vágó Piros edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka óráin hétről hétre több százan izzadnak, szinte lépni sem lehet a sok tornázó embertől. Két különleges vendéget mégis beszuszakoltak a zsúfolt terembe: Abaházi Csaba és Vágó Piros is kipróbálták, mennyire is kegyetlen edző Réka.

Jobban ismerjük a hangjukat, mint az arcukat: ilyen a rádiós műsorvezetők élete. Abaházi Csabát és Vágó Pirost azonban most láthatjuk is, ráadásul egy különleges helyzetben! Ellátogattak ugyanis Rubint Réka egy kemény órájára, és próbálták tartani az iramot. Ha már így alakult, Life.hu riportere, Domszky László ki is faggatta őket sportolási szokásaikról, és arról is, mennyire bírták Réka edzését, aki senkit nem kímél. A vendégei többségének már az óra vége előtt izomláza van.

Rubint Réka brutális kockahasat villantott: ez az eredménye a kemény munkának


Mondják, hogy a nyári alak télen készül. Nos, Rubint Réka alakja egész évben készen van, sőt, januárban csak még szálkásabb és izmosabb lett. Nézd meg, milyen feszes a sztármama!

Barack Obama szörfözéssel tölti szabadnapjaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20170208-barack-obama-kiprobalta-a-szorfozest.htmlObama láthatóan nagyon élvezi, hogy már nem kötik szigorú szabályok és igyekszik olyan dolgokkal tölteni a szabadságát, amiket azelőtt nem tehetett meg. Nemrég szörfözni volt nagy cimborájával, a milliárdos Richard Bransonnal. Ez Zsír!--Találd meg a tökéletes wellnessfürdőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170207-mitol-lesz-jo-egy-wellness-furdo.htmlWellnesshotelek és -fürdők egész tárháza várja a pihenni vágyókat, már csak azt kell tudnotok, hogy mire vágytok pontosan. Térképezzétek fel Magyarország csodás wellnessközpontjait! Ez Zsír!ThinkstockMinden, amit a fehérjékről tudni kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170206-minden-amit-a-feherjekrol-tudni-kell.htmlAzzal nagyjából mindenki tisztában van, hogy aki sportol, és izomzatot szeretne építeni, annak fokozott fehérjebevitelre van szüksége. De azt tudod, hogy pontosan mennyit és milyen formában kell fogyasztani belőle? És azt hallottad már, hogy a fogyókúrázóknak is elengedhetetlen a fokozott fehérjebevitel? A nagy zűrzavarban Németh Sándor, a BioTechUSA táplálék-kiegészítő specialistája, oktatási referense segített nekünk eligazodni. Ez Zsír!--Durván néz ki Tom Cruise - Alig lehet felismerni!http://www.life.hu/ez-zsir/20170203-tom-cruiset-nem-lehet-felismerni.htmlFriss fotók készültek a sztárról: egyáltalán nem arra számítottunk, hogy így néz ki. Ez Zsír!--Vége a bolti tejek uralmának! Készíts növényi tejet házilaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170203-novenyi-tejkeszites-hazilag.htmlAz erőszakmentes táplálkozás, illetve az ételallergia miatt egyre többen mondanak le a tehéntejről. Helyette a növényi tejek felé fordulnak, amiket viszont sokkal drágábban kínálnak az üzletek. Ezért mutatjuk most meg, hogy mennyire egyszerű otthon is elkészíteni. Ez Zsír!ThinkstockŐrizd meg az egészségedet! Járj gyógyfürdőbe http://www.life.hu/ez-zsir/20170202-a-gyogyviz-jotekony-hatasai.htmlGyógyvizek szempontjából kicsiny hazánk igencsak szerencsés. Az egész világon híres gyógyvizeink, gyógyfürdőink vannak, amiket érdemes is látogatni, hiszen amellett, hogy egy kellemes fürdőzés a lelket is nyugtatja, rengeteg egészségügyi előnye van. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.