Különleges kezeléssel fogyott le a nő diéta és mozgás nélkül

Forrás: Thinkstock -
diéta fogyás mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan szenvednek a makacs pluszkilóktól, amik nem akarnak távozni, hiába tesznek meg mindent a cél érdekében. Ebben a cipőben járt Anna Pursglove is, aki diétázott, és a testmozgást sem hanyagolta el, de a csípője és a combja továbbra sem alakult át. Teljesen elkeseredett, mígnem rátalált egy kezelésre, ami valóra váltotta az álmát!

A fogyókúra a legtöbb ember életében felbukkan, és sokan bele is buknak. Azok viszont, akik lelkiismeretesek, többnyire elérik céljaikat, de még közöttük is akadnak olyanok, akik nem elégedettek. Anna Pursglove sem volt az, hiába diétázott, és a testmozgást is bevezette az életébe, ráadásul még személyi edzővel is dolgozott. Combja és csípője mégsem akart a kívánt alakra formálódni.

Különleges kezeléssel fogyott le a nő diéta és mozgás nélkül (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Drasztikus beavatkozásnak nem akarta alávetni magát, ezért minden erejével próbált olyan eljárást felkutatni, ami vágás és szúrás nélkül segít neki a fogyásban. És sikerült. Rátalált az úgynevezett "fagyasztás és melegítés" nevű kezelésre, amivel

12,7 centiméterrel lett vékonyabb a kényes területeken!

"Ez a kezelés végre elérte azt, amit én nem tudtam éveken át tartó diétával és futással" - mondta Anna a Daily Mailnek. A kezelés ráadásul nemcsak a zsírt olvasztja le az emberről, de a bőrrel is jót tesz. A fagyasztás arra hivatott, hogy megölje a zsírsejteket, a kezelés másik része pedig rádióhullámokkal melegíti a bőrt, és serkenti a kollagén termelését.

Természetesen ez a kezelés nem véd az elhízás ellen,

de segít azoknak, akik nem boldogulnak néhány kényes területtel. Szinte az összes testrészen elvégezhető, a mellek kivételével.

Ők a legdögösebb plus size férfi modellek - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170214-plus-size-ferfimodellek.html2016 tavaszán, közel egy évvel ezelőtt szerződtette egy modellügynökség az első plus size férfi modellt. Azóta a számuk igencsak megszaporodott, imádja őket a női és a férfi közönség is. Nem is csoda, talán kevésbé szálkásak, mint modelltársaik, de annyira emberiek és annyira helyesek, hogy csak szeretni lehet őket. Habár igazán nagy divatcégek még nem nyitottak a plus size férfiak felé, de ha belegondolunk, hogy a plus size nők is mennyire lassan váltak elfogadottá a divatiparban, akkor nem is csodálkozunk rajta. Mi mindenesetre alig várjuk, hogy ők is foglalkoztassák ezeket a helyes pasikat. Ez Zsír!OrigoJennifer Aniston bikiniben napozott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170214-jennifer-aniston-bikiniben-napozott.htmlJennifer Aniston a kikapcsolódásra szavazott, ezért Mexikó egyik gyönyörű tengerpartján süttette a hasát férjével és legjobb barátnőjével, Courteney Coxszal. A 48 éves színésznő nem rejtegette alakját, ami nem is csoda, hiszen még mindig dögös bikiniben. Ez Zsír!--Diétája az életmódja lett: így fogyott 65 kilót Eszter http://www.life.hu/ez-zsir/20170213-sikertortenet-doczi-eszter-65-kilot-fogyott-eletmodvaltasa-utan.htmlMi mindent lehet elérni akaraterővel? Dóczi Eszter története bizonyítja, hogy bármit. A 21 éves lány 130 kiló volt, amikor a hitetlenkedők ellenére is belevágott az életmódváltásba. A sport és az egészséges étkezés az élete részévé vált, így lett belőle egy magabiztos, erős, egészséges fiatal. Ez Zsír!--Daruval emelték ki otthonából az 500 kilós nőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170213-daruval-hoztak-ki-a-vilag-legkoverebb-nojet-az-otthonabol.html25 éve nem volt már az utcán az az egyiptomi nő, akit jelenleg a világ legkövérebb embereként tartanak számon. Az 500 kilós asszonyt daruval hozták ki a lakásából. Ez Zsír!--Belenézhetsz a tányérjukba - Ezt ették a celebek a Story-gálánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170212-2017-story-gala-vacsora.htmlAzt már tudjuk, hogy kik kapták a 2017-es Story-gála díjait, és azt is, hogy milyen ruhában jelentek meg celebjeink a rangos eseményen. Arról azonban kevés szó esik, hogy mi ilyenkor a menü, mit kap vacsorára az illusztris társaság. Most itt az alkalom, belenézhetsz a hírességek tányérjába! Ez Zsír!--Diétás receptek: tésztaételek, amelyekhez nincs is szükség tésztárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170210-tesztaetelek-amik-liszt-nelkul-is-elkeszithetok.htmlPersze nem kell mindig liszt nélkül étkezni, hiszen rengeteg fajtája van már, ami sok-sok vitamint és rostot tartalmaz, ami természetesen elengedhetetlen a szervezet számára. Néha azonban mégis izgalmas kísérletezni, így ezeket a recepteket is azoknak ajánljuk, akik nyitottak az újdonságokra és az egészséges ételekre, és még a spagettit is kipróbálnák tészta nélkül. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.