Gabourey Sidibe rohamosan fogy – Fotó!

fotó fogyás Gabourey Sidibe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő világéletében küzdött a kilókkal, de most úgy néz ki, végre büszke lehet magára a súlya miatt is. 

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, Gabourey Sidibe 6 éves kora óta diétázik, állandó küzdelmet folytat a kilókkal. Egy nap azonban úgy érezte, belefáradt az önutálatba:
"Egy nap le kellett ülnöm, és el kellett döntenem, hogy szeretni fogom a testem úgy, ahogy van, és nem foglalkozom azzal, mások mit gondolnak. Belefáradtam abba, hogy mindig rosszul érzem magam, belefáradtam abba, hogy utáljam magam" – Oprah Winfrey show-jában 2009-ben.

A 33 éves sztár természetesen azóta sem hagyott fel a diétázással, de sokkal szebbek a napjai attól, hogy elfogadja magát, és a diétája is sikeresebb. Erről árulkodik a legújabb fotója is, amit az Instagram-oldalára posztolt.

I used to hate mirror selfies. Now I do them everyday. I'm just too black and fine! I can't help it! ✊ ✊

Gabby Sidibe (@gabby3shabby) által megosztott bejegyzés,

Rajongói több mint 80 ezer lájkkal jutalmazták Gabby fogyását:

Ők a legdögösebb plus size férfi modellek - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170214-plus-size-ferfimodellek.html2016 tavaszán, közel egy évvel ezelőtt szerződtette egy modellügynökség az első plus size férfi modellt. Azóta a számuk igencsak megszaporodott, imádja őket a női és a férfi közönség is. Nem is csoda, talán kevésbé szálkásak, mint modelltársaik, de annyira emberiek és annyira helyesek, hogy csak szeretni lehet őket. Habár igazán nagy divatcégek még nem nyitottak a plus size férfiak felé, de ha belegondolunk, hogy a plus size nők is mennyire lassan váltak elfogadottá a divatiparban, akkor nem is csodálkozunk rajta. Mi mindenesetre alig várjuk, hogy ők is foglalkoztassák ezeket a helyes pasikat. Ez Zsír!OrigoJennifer Aniston bikiniben napozott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170214-jennifer-aniston-bikiniben-napozott.htmlJennifer Aniston a kikapcsolódásra szavazott, ezért Mexikó egyik gyönyörű tengerpartján süttette a hasát férjével és legjobb barátnőjével, Courteney Coxszal. A 48 éves színésznő nem rejtegette alakját, ami nem is csoda, hiszen még mindig dögös bikiniben. Ez Zsír!--Diétája az életmódja lett: így fogyott 65 kilót Eszter http://www.life.hu/ez-zsir/20170213-sikertortenet-doczi-eszter-65-kilot-fogyott-eletmodvaltasa-utan.htmlMi mindent lehet elérni akaraterővel? Dóczi Eszter története bizonyítja, hogy bármit. A 21 éves lány 130 kiló volt, amikor a hitetlenkedők ellenére is belevágott az életmódváltásba. A sport és az egészséges étkezés az élete részévé vált, így lett belőle egy magabiztos, erős, egészséges fiatal. Ez Zsír!--Daruval emelték ki otthonából az 500 kilós nőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170213-daruval-hoztak-ki-a-vilag-legkoverebb-nojet-az-otthonabol.html25 éve nem volt már az utcán az az egyiptomi nő, akit jelenleg a világ legkövérebb embereként tartanak számon. Az 500 kilós asszonyt daruval hozták ki a lakásából. Ez Zsír!--Diétás receptek: tésztaételek, amelyekhez nincs is szükség tésztárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170210-tesztaetelek-amik-liszt-nelkul-is-elkeszithetok.htmlPersze nem kell mindig liszt nélkül étkezni, hiszen rengeteg fajtája van már, ami sok-sok vitamint és rostot tartalmaz, ami természetesen elengedhetetlen a szervezet számára. Néha azonban mégis izgalmas kísérletezni, így ezeket a recepteket is azoknak ajánljuk, akik nyitottak az újdonságokra és az egészséges ételekre, és még a spagettit is kipróbálnák tészta nélkül. Ez Zsír!ThinkstockBelenézhetsz a tányérjukba - Ezt ették a celebek a Story-gálánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170212-2017-story-gala-vacsora.htmlAzt már tudjuk, hogy kik kapták a 2017-es Story-gála díjait, és azt is, hogy milyen ruhában jelentek meg celebjeink a rangos eseményen. Arról azonban kevés szó esik, hogy mi ilyenkor a menü, mit kap vacsorára az illusztris társaság. Most itt az alkalom, belenézhetsz a hírességek tányérjába! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.