Formás popsira vágysz? Nézd meg Kiss Virág fitneszversenyző videóját!

formás popsi életmódváltás2017 életmódváltáséve2017 Kiss Virág fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves Kiss Virág igazi példakép. A politológia és jogi diploma megszerzése mellett ér el hatalmas sikereket nemzetközi fitneszversenyeken, bikini fitness kategóriában. A legutóbbi versenyszezonban nyolc bajnoki címet nyert, többek között immáron másodszor nyerte meg az Arnold Classic Europe-ot, ahol Arnold Schwarzenegger személyesen gratulált neki. A szezon végén világbajnok lett, illetve elnyerte a profi versenyzői státuszt, így március 18-án, az ausztrál Arnold Classic-on már a profik között lép színpadra! Virág ezúttal edzéstippeket ad nektek!

Mi a formás popsi titka? Milyen gyakorlatokra van szükség ahhoz, hogy elérd a kívánt alakot? Kiss Virág néhány egyszerű, akár otthon is elvégezhető gyakorlatot mutat be. Mozgásra fel!

Hosszú Katinka 5 motiváló üzenete a sikerhez http://www.life.hu/ez-zsir/20170220-hosszu-katinka-ot-motivalo-uzenete-a-sikerhez.htmlHosszú Katinka ma kétségtelenül a legsikeresebb magyar sportember, de nemcsak hazai viszonylatban, világszinten is az egyik legelismertebb sportolók egyike. Az Iron Lady a küzdeni akarás, az erő, a kitartás, a fáradhatatlanság mintaképe, így van mit tanulni tőle. Ez Zsír!--Diétája az életmódja lett: így fogyott 65 kilót Eszter http://www.life.hu/ez-zsir/20170213-sikertortenet-doczi-eszter-65-kilot-fogyott-eletmodvaltasa-utan.htmlMi mindent lehet elérni akaraterővel? Dóczi Eszter története bizonyítja, hogy bármit. A 21 éves lány 130 kiló volt, amikor a hitetlenkedők ellenére is belevágott az életmódváltásba. A sport és az egészséges étkezés az élete részévé vált, így lett belőle egy magabiztos, erős, egészséges fiatal. Ez Zsír!--Diétás receptek: tésztaételek, amelyekhez nincs is szükség tésztárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170210-tesztaetelek-amik-liszt-nelkul-is-elkeszithetok.htmlPersze nem kell mindig liszt nélkül étkezni, hiszen rengeteg fajtája van már, ami sok-sok vitamint és rostot tartalmaz, ami természetesen elengedhetetlen a szervezet számára. Néha azonban mégis izgalmas kísérletezni, így ezeket a recepteket is azoknak ajánljuk, akik nyitottak az újdonságokra és az egészséges ételekre, és még a spagettit is kipróbálnák tészta nélkül. Ez Zsír!ThinkstockMinden, amit a fehérjékről tudni kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170206-minden-amit-a-feherjekrol-tudni-kell.htmlAzzal nagyjából mindenki tisztában van, hogy aki sportol, és izomzatot szeretne építeni, annak fokozott fehérjebevitelre van szüksége. De azt tudod, hogy pontosan mennyit és milyen formában kell fogyasztani belőle? És azt hallottad már, hogy a fogyókúrázóknak is elengedhetetlen a fokozott fehérjebevitel? A nagy zűrzavarban Németh Sándor, a BioTechUSA táplálék-kiegészítő specialistája, oktatási referense segített nekünk eligazodni. Ez Zsír!--Fogyókúra alatt is nassolhatsz - ha betartod ezeket a szabályokat!http://www.life.hu/ez-zsir/20170216-fogyokura-alatt-is-nassolhatsz-ha-betartod-a-szabalyokat.htmlA nassolás, az édesség utáni vágy sokak diétáját teszi tönkre, pedig annyiféle egészséges nassolnivaló van, csak tudni kell, hogy milyen alapanyagokat használhatunk fel az elkészítésükhöz. A fogyókúra alatti nassolás legfontosabb kérdéseit Nagy Dóra, a BioTechUSA edzés- és táplálkozási szakértője válaszolta meg nekünk. Ez Zsír!--Így készíts kényeztető fürdőt házilaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170210-kenyezteto-furdok-hazilag.htmlEgy kényeztető wellnesshétvégét, a masszázsokat és a gyógyvizes mártózást ugyan semmi nem múlhatja felül, de azért otthon is meg lehet teremteni a lélekmelengető fürdőzés élményét, csak néhány apróságot kell beszerezned hozzá. Íme, a három kedvencünk! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.