Tóth Verára másképp néznek a férfiak, amióta lefogyott

TV2 fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bomba formában érkezett a TV2 Mokkájának stúdiójába Tóth Vera. Elmondta, boldog, hogy megváltozott a teste, de hozzátette, küzd az utolsó 15 kiló leadásával.

Vera rengeteg emberről tud, akik az ő példáján bátorodtak fel, hogy bevállalják a műtétet. Hozzátette, többen is kritizálják az operáció miatt, hogy csak ennek segítségével tudott lefogyni, noha hatalmas vállalás, és sok lemondással jár. Vera a műtét előtti pillanatokról is mesélt, elárulta, hogy többnyire nála sokkal kövérebb emberek választják ezt a beavatkozást. Felidézte, mit mondtak neki, amikor a műtőasztalra feküdt: "menjek haza, mert topmodell vagyok".

Nem tagadja, nagyon boldog új külsejével, tele van energiával, és ma már a férfiak is másképp néznek rá.

Ezek a világ leghíresebb embereinek kedvenc étele – A pápától Erzsébet királynőighttp://www.life.hu/ez-zsir/20170303-ezek-a-vilag-legnagyobb-embereinek-kedvenc-etele-a-papatol-erzsebet-kiralynoig.htmlVarázslatos fotósorozat született arról, hogy milyen ételeket szeretnek a legjobban a világ vezetői. Az olasz származású fotóművész, Dan Bannino a sokszor rejtve maradó, nagyon is emberi oldalukat akarta bemutatni így. Ez Zsír!--5 gabona, amit ne hagyj ki az étrendedbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170302-gabonak-amiket-ne-hagyj-ki-az-etrendedbol.htmlHa unod a megszokott köreteket, vagy éppen új, egészségesebb alapanyagokat keresel a sütés-főzéshez, akkor nézz körül a gabonák között. Mutatjuk is a kedvenceinket! Ez Zsír!--Nem fér el az üzletekben a 300 kilós nő http://www.life.hu/ez-zsir/20170302-kozel-300-kilora-hizott-a-23-eves-edesanya.htmlHihetetlen súlyfelesleggel él a 23 éves nő, aki egész életében egészségtelen gyorskaját és csupa cukros üdítőt fogyasztott. Ez Zsír!Origo Sebestyén Balázs nagyon beszólt Hajdú Péter testérehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170301--sebestyen-balazs-nagyon-beszolt-hajdu-peter-testere-gyertek-at.htmlA Gyertek át! első adásában Balázs megkérte Hajdút, hogy indokolja meg, miért tette ki magáról azt a régebi képet Facebookra, amint félmeztelen testét mutogatja. Ez Zsír!--Nagyon lefogyott Weisz Fanni - FOTÓhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170228-nagyon-lefogyott-weisz-fanni-foto.htmlWeisz Fanni családi ügyeitől volt hangos a sajtó az utóbbi időben, és ez valószínűleg testileg és lelkileg is megviselte a 24 éves lányt. Vagy lehet, hogy csak az edzést vitte túlzásba? Ez Zsír!--Formás popsira vágysz? Nézd meg Kiss Virág fitneszversenyző videóját!http://www.life.hu/ez-zsir/20170224-kiss-virag-fitneszmodell-tippjei-a-formas-popsiert.htmlA 26 éves Kiss Virág igazi példakép. A politológia és jogi diploma megszerzése mellett ér el hatalmas sikereket nemzetközi fitneszversenyeken, bikini fitness kategóriában. A legutóbbi versenyszezonban nyolc bajnoki címet nyert, többek között immáron másodszor nyerte meg az Arnold Classic Europe-ot, ahol Arnold Schwarzenegger személyesen gratulált neki. A szezon végén világbajnok lett, illetve elnyerte a profi versenyzői státuszt, így március 18-án, az ausztrál Arnold Classic-on már a profik között lép színpadra! Virág ezúttal edzéstippeket ad nektek! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.