Tóth Vera megtalálta az örömet a sportban

fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta lefogyott, imád a fényképezőgép kamerája előtt pózolni Tóth Vera. Nem is csoda, elnézve azt a képet, amit a minap töltött fel a közösségi oldalára. Az egykori duci énekesnő helyett a fotóról egy teljesen normál alkatú lány néz vissza. 

A gyomorbypassműtéten átesett Vera, amikor csak teheti, a sport és rendszeres edzés fontosságát is kiemeli.

„Annyira jó érzés színeket és szép fazonú ruhákat hordani, csinosnak lenni. Nagyon fontos az alakformálás, ha az ember meghozza ugyanazt a döntést, amit én egy éve, akkor a sportot is bele kell vinnie az életébe, nincs mese. Enélkül nem adják meg nekünk, plus size csajoknak, fiúknak a szép vonalakat, a jó alakot! Nekem van még miből faragni, de úgy érzem, hogy jó úton haladok és alakulok. Boldog vagyok, hogy a sport az életem része!” – írta.

Vera sikertörténete sokakat inspirált, közel 300 nő választotta az ő példáján a beavatkozást. Egy-egy posztjához csak úgy érkeznek a lájkok, és rengeteg bókot is kap. Persze, ahogy ez lenni szokott, egy-egy kritika sem marad el: „Tényleg nagyon csinos vagy és nem akarlak megbántani, de remélem azért nem hülyíted az embereket a fitnessel, meg a mozgástanácsokkal miközben 30 évesen gyomorműtéttel fogysz. Legyél büszke arra amilyen szép vagy, de a fitness vonalat ne erőltesd mert attól épeszű embernek kinyílik a bicska a zsebében" – írta a fenti fotóhoz egy kommentelő, amire Vera válaszolt is.

Én megtaláltam az örömömet ebben és nem hiszem, hogy ezzel hülyítenék valakit, hanem éppen erőt szeretnék adni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.