10 kilót fogyott VV Ágica

Forrás: Life.hu -
VV Ágica fogyás Szögeczki Ági Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor visszanézte magát egy szereplés után, VV Ágica sírva fakadt, annyira nem volt elégedett azzal, amit látott. Elhatározta, hogy leadja a felesleget, és meg is tette. Ma már 10 kilóval könnyebb.

Sokkal jobban érzi magát a bőrében VV Ágica, mióta lefogyott. 10 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban, emiatt a teljes ruhatárát le kell cserélnie, de ezt egyáltalán nem bánja, sőt! Korábban annyira nem szerette az alakját, hogy még

sírva is fakadt, amikor meglátta magát a tévében.

Ágica nem betegség miatt fogyott le Forrás: Life.hu

"Volt, hogy szerepeltem az Ezek megőrültek!-ben, otthon a fiammal ültünk a kanapén, vártuk, hogy mikor jön anya, de amikor megláttam magam a képernyőn, sírva fakadtam. A tévé még rá is erősített az alakomra.

Eljutottam oda, hogy tarthatatlan ez az állapot, nem éreztem jól magam a bőrömben.

Sport nélkül, odafigyeléssel, és egy egyelőre itthon ismeretlen afrikai dióval fogytam le pár hónap alatt tíz kilót" – árulta el Szögeczki Ági. Hozzátette, sokan azt hiszik, hogy beteg. "Az utcán például azt is megkérdezik, hogy beteg vagyok-e. Ilyenkor elkeseredem, hogy az elmúlt negyven évben nem voltam ezek szerint csinos. Egész életemben gondjaim voltak az önbizalomhiány miatt, de most egy kicsit jobban érzem magam a bőrömben"mondta a Borsnak az Édes Élet sztárja, akinek egyelőre a sport nem fér bele az életébe.

Kockahassal pózol a szülés után 9 nappal a fitneszedzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-kockahassal-pozol-a-szulese-utan-9-nappal-a-fitneszedzo.htmlElképesztő fotót tett közzé az Instagramon Massy Arias fitneszedző. 9 napja hozta világra a babáját, és máris újra kockás a hasa. Ez Zsír!Origo200 kilóról 36-os méretig fogyott Honey Boo Boo édesanyja, Mama Junehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-200-kilorol-36-os-meretig-fogyott-honey-boo-boo-edesanyja-mama-june.htmlLefogyott a 200 kilós Mama June, Honey Boo Boo édesanyja. Ez Zsír!--Egészséges recept: készíts házi csipszet!http://www.life.hu/ez-zsir/20170310-igy-keszul-az-egeszseges-hazi-csipsz-recept.htmlTalán nincs is olyan ember, aki ne szeretné a kellemesen sós, vékonyra szelt, roppanós krumplicsipszeket, amik sajnos annál egészségtelenebbek. Rengeteg „rossz” zsírsavat tartalmaznak, ráadásul nagy részüket pálmazsírban sütik ki, amiért felfoghatatlan ütemben irtják ki az esőerdőket, hiszen kell a terület az újabb és újabb ültetvényeknek. Ideje tehát ráállni az otthon gyártott csipszekre, amelyek egészségesek, és az ökológiai lábnyomot is csökkentik. Ez Zsír!--Meztelen fotókon pózol Ashley Graham plus size modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-meztelen-fotokon-pozol-ashley-graham-plus-size-modell.htmlA teltebb nők is lehetnek vonzóak: Ashley Graham minden fotójával ezt bizonyítja. A plus size modell persze nem amellett kampányol, hogy hagyjuk el magunkat, ő is rendszeresen sportol, de úgy véli, vállaljuk büszkén az adottságainkat. Ez Zsír!OrigoTóth Vera megtalálta az örömet a sportbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-toth-vera-megtalalta-az-oromet-a-sportban-amiota-lefogyott.htmlAmióta lefogyott, imád a fényképezőgép kamerája előtt pózolni Tóth Vera. Nem is csoda, elnézve azt a képet, amit a minap töltött fel a közösségi oldalára. Az egykori duci énekesnő helyett a fotóról egy teljesen normál alkatú lány néz vissza. Ez Zsír!OrigoTóth Vera megtalálta az örömet a sportbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170312-toth-vera-megtalalta-az-oromet-a-sportban-amiota-lefogyott.htmlAmióta lefogyott, imád a fényképezőgép kamerája előtt pózolni Tóth Vera. Nem is csoda, elnézve azt a képet, amit a minap töltött fel a közösségi oldalára. Az egykori duci énekesnő helyett a fotóról egy teljesen normál alkatú lány néz vissza. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.