Elképesztően sokat fogyott a fiatal lány: Fotók!

kövér fotó fogyás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
12 hónap alatt fogyott 90 kilót egy fiatal egyetemista lány. Elmondása szerint teljesen megváltozott az élete. 

Jennifer Ognenovski egy túlsúlyos lány volt, 157 kilót nyomott. Soha nem járt mozogni, cserébe rengeteget evett, és állítása szerint így is állandóan éhes volt.

Magas szénhidráttartalmú és olajos ételeket fogyasztott, amik már önmagukban is hizlalnak, emellé a jogi egyetem hallgatójaként rengeteget ült, így szaladtak fel rá a kilók.

Egy napon azonban elhatározta, hogy véget vet ennek, ugyanis a kövérség már teljesen rányomta a bélyegét a mindennapjaira. Nem volt energiája, életkedve, ráadásul rendszeresen csúfolták és bántották is a társai, ezért nem szívesen ment társaságba sem.

Előtte-utána fotó az egykor kövér lányról Forrás: Instagram

Később ellátogatott egy orvoshoz, akivel megegyeztek: ha Jennifer lead 15 kilót, akkor jöhet a gyomorszűkítő műtét. Az ausztrál lány étrendet változtatott és elkezdett mozogni, így sikerült megszabadulni a kívánt súlytól, aztán 2016 elején megtörtént az operáció.

A műtétet követő 12 hónapban Jennifer minden súlyfeleslegétől megszabadult, ennek hatására azonban eléggé megereszkedett a bőre, ami miatt további orvosi beavatkozásokra volt szüksége. Ezután pedig egy csapásra megváltozott az élete, hiszen egy gyönyörű, fiatal joghallgató lett belőle.

Varázslatos szépség lett Jenniferből, rá sem lehet ismerni Forrás: Instagram

Teljesen kinyílt előtte a világ, végre olyan dolgokat is megtehet, amikről előtte csak álmodozott. A fogyásnak köszönhetően felpezsdültek a mindennapjai, és végre jól érzi magát a bőrében – írta meg a Daily Mail.

Emberek, akik őrületes súlyfeleslegtől szabadultak meg: Fotók!

Ezeket a képeket végignézve már nem is tűnik olyan lehetetlen küldetésnek ledobni néhány kilót. A fürdőruhaszezonra készülve töltekezzünk mások sikereiből. Galéria!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.