Elle Flower profi szinten űzi a twerkelést - Videó!

Forrás: Youtube -
twerk videó fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A twerkelés, azaz a fenékrázás ma már a modern táncok közé tartozik, és nagyon sokan gyakorolják a dögös testmozgást. Elle Flower az egyik legkiemelkedőbb twerkelő, aki úgy felfejlesztette tudását, hogy már oktatja is a táncot.

A mai kor egyik legszexibb tánca a twerkelés, ami tulajdonképpen nem jelent mást, mint fenékrázást. Rengetegen hódolnak ennek a mozgásformának, sőt, már oktatást is tartanak, hogy minél dögösebben tudják rázni hátsójukat a lányok. Elle Flower profi twerkelőnek számít – ha egyáltalán van ilyen –, és ő már órákat is tart a táncból, hogy mások is tökéletesen rázhassanak.

Elle Flower profi szinten űzi a twerkelést Forrás: Youtube

Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel videókat arról, hogyan gyakorolja ezt a szexi táncot, amit ő maga Youtube-videókat nézve kezdett el megtanulni. Teljesen lenyűgözte ugyanis a twerkelés, amikor először látott felvételen egy ilyen táncot, azóta is ennek a bűvöletében él, és profi szintre emelte tudását, amit szívesen átad másoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.