Cukor és cukor között is van különbség! Így edd az édeset

cukor egészséges gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi hivatása mindig is az volt, hogy az egészséges életmódra nevelje az embereket. Ezúttal ezt egy elismert szakértő, prof. dr. Csapó János oldalán teszi, akivel közös videósorozatot indítottak A professzor megmondja címmel. Céljuk, hogy végérvényesen leszámoljanak a különböző élelmiszerekkel kapcsolatban kialakult tévhitekkel.

Vannak olyan cukrok, amelyektől egyáltalán nem kell félnünk, sőt, kifejezetten egészségesek, hiszen rengeteg rosttal, vitaminnal, ásványi anyaggal, antioxidánssal együtt kerülnek a szervezetbe, ráadásul lassan szívódnak fel, nem dobják meg hirtelen a vércukorszintet, hanem folyamatosan látnak el energiával. Hogy miről van szó pontosan? Természetesen a gyümölcsökről, amiket mindennap többször is érdemes enni, a finomított cukorral ellentétben, aminek a fogyasztása egyáltalán nem ajánlott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.