Takács Nikolas őszintén mesélt a mindennapjairól: Videó!

fogyás Takács Nikolas énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta nem hallottunk már az egykori X-Faktoros tehetségről. Most viszont egy interjú keretein belül mesélt az életéről. 

Takács Nikolas mostanság a súlyával van elfoglalva, mert elmesélése szerint az utóbbi időben felszedett 20 kilót, amitől január óta próbál megszabadulni. Szerencsére sikeresen halad, mert már 13-at leadott, és ha vége lesz a Húsvétnak, akkor tovább folytatja a diétát.

Az aranytorkú férfi azt is elmesélte, hogy az ünnepekre hazautazik a családjához, és már azt is tudni, hogy mi lesz a Húsvéti menü.

Rengeteget fogyott a nő, végül mégis torz lett: Videó!

A 34 éves Megant már a középiskolában csúfolták az osztálytársai, egész tinédzserkorában a kilókkal küzdött. Egy napon azonban elege lett a saját szenvedéséből, és elhatározta, hogy lefogy, ám most átesett a ló túloldalára: teljesen eltorzult a teste. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.