VV Mici szereti, hogy van rajta egy kis felesleg

Forrás: Facebook/VV Mici -
VV Mici fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy fogyókúrába kezdett VV Mici, mióta kijött a villából, és ugyan már sok feleslegtől megszabadult, most sem kimondottan vékony. Az egykori villalakó azonban nem is akar az lenni!

VV Micit mindig is zavarta a súlya, nem szerette megmérni magát a villában, ahogy a luxusbörtön falain kívül sem. Ahogy kiesett a játékból komoly fogyókúrába kezdett azért, hogy elégedett lehessen magával és bár sok feleslegtől megszabadult azóta, kimondottan most sem lehetne vékonynak nevezni.

VV Mici nem bánja, ha van rajta felesleg Forrás: Facebook/VV Mici

Annak ellenére, hogy már formálódott az alakja, még most is sok bántás éri, a kommentelői rendkívül kritikusak, de VV Mici nem akar sovány lenni, sőt. Egy friss fotóval üzente meg rajongóinak, hogy ne aggódjanak, van még rajta husi, és mindig is lesz, ugyanis ez az, ami neki tetszik! Úgy tűnik, mostanra sikerült elfogadnia magát!

100 kilót dobott le egy férfi: Előtte-utána fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170413-rengeteget-fogyott-az-egykor-kover-ferfi.htmlEgy amerikai férfi olyan elképesztően lefogyott, hogy nem is lehet ráismerni. Ez Zsír!OrigoZsírégető desszert receptek a lemondásmentes fogyáshoz http://www.life.hu/ez-zsir/20170412-ezekkel-a-desszertekkel-tudsz-nassolas-kozben-is-fogyni.htmlSzereted az édességet de közben fogyni is szeretnél? Jó lenne valami olyan desszert, ami nem növeli a súlyodat? Íme 3 olyan recept, ami nem csak finom, hanem fogyasztóhatású is. Ez Zsír!OrigoTakács Nikolas őszintén mesélt a mindennapjairól: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170412-ez-tortent-mostanaban-takacs-nikolasszal.htmlRégóta nem hallottunk már az egykori X-Faktoros tehetségről. Most viszont egy interjú keretein belül mesélt az életéről. Ez Zsír!--A fogyás 10 aranyszabálya http://www.life.hu/ez-zsir/20170411-a-fogyas-10-aranyszabalya-nagy-dora-taplalkozasszakertetol.htmlSzeretnél magabiztosan végigmenni a strandon a vadiúj bikinidben? Jó lenne úgy napozni, hogy nem kell behúzni a hasad? Azonban van rajtad néhány kiló plusz, amitől szívesen megszabadulnál? Még nem késő! Mit kell tenned mindezért? Íme, néhány hasznos tipp és trükk Nagy Dórától, a BioTechUSA edzés- és táplálkozás-szakértőjétől, személyi edzőtől. Ez Zsír!ThinkstockMiért van ekkora sikere? A ritmikus gimnasztika a fiatal nemzedék egyik kedvenc sportjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170410-a-ritmikus-gimnasztika-a-fiatal-nemzedek-egyik-kedvenc-sportja.htmlBiztosan hallottál már a manapság igencsak népszerű ritmikus gimnasztikáról. A fiatal lányok között különösen felkapott most ez a mozgásforma. De miért imádják annyira, és miért érdemes neked is kipróbálnod? Megmutatjuk! Ez Zsír!Thinkstock5 táplálkozási tipp, ha gyorsabban szeretnél fogynihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170407-5-taplalkozasi-tipp-ha-hamarabb-szeretnel-fogyni.htmlApró és egyszerűen kivitelezhető trükkökkel is sokat segíthetsz magadon, ha fogyni szeretnél. Íme, néhány alapvető szabály, amit érdemes betartani, ha gyors és hosszú távú eredményt szeretnél elérni! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.