Egy év alatt fogyott le Nessa: ezeket ette, hogy eltűnjön a felesleg

Forrás: Instagram/Nessa -
diéta fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az irodai munka miatt kezdett el hízni Nessa, egy ponton azonban úgy döntött, ez nem mehet így tovább. Mindössze egy év kellett ahhoz, hogy a dundi nőből egy igazi bombázó legyen. Eredményeit Instagram-oldalán is megmutatta: elképesztő az átalakulás!

Amíg rendszeresen sportolt, Nessa azt ehetett, amit csak akart, de amint elkezdte az irodai munkát, egyből felszaladtak rá a kilók. Nem volt elég ideje a testével foglalkozni, és ez hamar meg is látszott rajta. Úgy döntött, hogy nem tűri tovább magán a súlyfelesleget, változtatott az életmódján, az eredmény pedig nem maradt el.

40 éves korára már egy bombázó Forrás: Instagram/Nessa

Természetesen testedzéssel kezdte az életmódváltást, először intervallumedzésekkel. Hajnali 5-kor kelt, ami nem volt egyszerű, de meglepő módon sokkal energikusabban hagyta ott az edzőtermet. Az étkezésére pedig még jobban odafigyelt. Kis adagokban naponta hatszor evett, 3 óránként.

Edzések előtt proteinturmixot ivott, reggelire pedig általában gyümölcsöt evett zabpehellyel. Ebédre sok hozzávaló közül választhat, általában brokkolit, csirkemellet, basmati rizst, avokádót, zöldbabot, teljes kiőrlésű tésztát használ fel alapanyagként.

Vacsorára általában tojást készített spenóttal, de evett teljes kiőrlésű kenyeret is, és előfordult az is, hogy banánt fogyasztott. Nessa átalakulása elképesztő, ugyan nem kilókban mérhető – ezt látni kell! Ő maga is inkább képekben dokumentálta az átalakulását, ami meglehetősen látványos.

Az Instagram-oldalán osztotta meg az eredményeit, amik magukért beszélnek. Egy év alatt leolvadt róla az összes felesleg, és olyan feszes teste lett, mint még soha!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.