Fogadd meg a díjnyertes fitneszversenyző, Kiss Virág tanácsait!

Kiss Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, korábban Arnold Schwarzenegger személyesen gratulált Kiss Virág fitneszversenyzőnek az egyik győzelme után. Nem csoda, hogy Virág már több motivációs szemináriumot is tartott, ahol követőivel is találkozhat.

A sportoló a Life.hu-nak elmondta, hogyan kapja vissza azt a sok kedvességet, amit ő is igyekszik nyújtani nap mint nap a rajongóinak. De azt is megtudhattuk, vajon a fiúk vagy inkább a lányok figyelik-e minden napját:

Vidám étkezések, szuper konyhai kiegészítők - Bazár!http://www.life.hu/ez-zsir/20170419-vidam-etkezesekhez-kiegeszitok.htmlA hétköznapi rohanások után hétvégén az étkezéseknek is jobban megadjuk a módját. Legalábbis meg kellene. Ehhez pedig szuper változatosságot biztosítanak a vidám konyhai kiegészítők, amelyekkel feldobhatjuk a reggeli tojást vagy éppen palacsintát, de egy csokis keksz is izgalmasabb, ha békakirályos és a torta is lenyűgözőbb, ha masnis. Ez Zsír!OrigoTóth Vera sosem volt még ilyen dögöshttp://www.life.hu/ez-zsir/20170423-toth-vera-nagyon-dogos.htmlPár nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy Vera úgy tündököl legújabb kampányában, mint egy hivatásos modell. Most pedig újabb csodás képeket helyezett el az Instagram-oldalán. Ez Zsír!--130 kilósra hízott Kozsohttp://www.life.hu/ez-zsir/20170422-130-kilosra-hizott-kozso-az-agymutete-utan.htmlSokat küzdött a felépüléséért az agyvérzésen és agyműtéten átesett Kozso. A zenész ma állítja: teljesen felépült, de nagy ára volt ennek. Ez Zsír!--Kim Kardashian rengeteget fogyott a szülés óta: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170421-nagy-fogyason-esett-at-kim-kardashian.htmlA kerekfenekek koronázatlan királynője igen csak le van fogyva, még magához képest is látványos a különbség. Fotó! Ez Zsír!--Bethany Tomlinson csontsovány volt, ma bombázó - Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170421-bethany-tomlinson-csontsovany-volt.htmlÉvekig tartó küzdelem árán tudott Bethany Tomlinson annyit hízni, hogy tükörbe merjen nézni. Mindig is csontsovány volt, és gyűlölte a testét, ezért sokat harcolt, hogy elérje álomalakját, de sikerült. Most modellként másokat inspirál, akik szintén küzdenek a tökéletes testért. Ez Zsír!OrigoMentális tréning - így állítsd át az agyad, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170419-mentalis-trening-igy-allitsd-at-az-agyad-ha-fogyni-szeretnel.htmlNagyon fontos, hogy a fogyásnak, életmódváltásnak úgy kezdj neki, hogy mentálisan abszolút topon vagy. Vagyis tudod, hogy mit szeretnél, miben kell változnod, és nagyon komoly elhatározással vágsz bele. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.