116 kilót dobott le egy komplett család: Fotók!

Forrás: Thinkstock -
zsír fogyás életmódváltás család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokták mondani, hogy mindent sokkal jobb együtt csinálni, mint egyedül. Éppen ezért a Schofield család minden tagja életmódot váltott, amikor már úgy érezték kezdenek csúnyán elhízni.

Schofieldéknál mindig központi kérdés volt a közös étkezés. Hatalmas lakmározásokat rendeztek, kényelmes, ám de egészségtelen életmódot éltek, ezután pedig egy idő után ők is hatalmasak lettek.

"Nálunk sosem kellett különösebb indok ahhoz, hogy összeüljünk egy jót enni. De ez egy idő után már meg is látszott rajtunk" - mesélte Claire, az édesanya.

A Schofield család minden tagja életmódot váltott (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Egy nap elhatározták, hogy véget vetnek a folyamatosan felszökő kilóknak, és családi szinten életmódváltásba kezdtek. Elképesztő fogyáson mentek keresztül, együttesen 116 kilót dobtak le. Clarie rokonai sorra összefogtak a jó cél érdekében: az édesanyja, a nővére, a lánya és az unokahúga alkotta a fogynivágyók csapatát. A 43 éves nő bevallása szerint már másképp lát sok mindent, mint az életmódváltás előtt:

"Sokáig azt hittem, hogy az egészséges táplálkozás csak is szörnyű lehet. Aztán rájöttem, hogy egészségesnek lenni sokkal nagyobb boldogság, mint csokit enni" - írta meg a Mirror.

63 kilótól vált meg a brutálisan túlsúlyos lány: Fotó!

Rachael Heffner egy Indianapolisból származó fiatal lány, aki gyermekkorában túlsúllyal küzdött. Akkor kezdődtek a komoly problémák, mikor 2004-ben egy rákos megbetegés miatt elveszítette az édesanyját. A kortársai rendszeresen kiközösítették, emiatt a lány pedig önsajnálatba és evésbe menekült. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.