Nők szteroid előtt és szteroid után - Durva fotók!

fotó szteroid átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú időn keresztül nagy dózisban szedett szteroid elképesztő módon alakított át embereket. A következőkben négy olyan nőt, olyan sportolót mutatunk be, akiknek tönkretette az életét a szer.

Heidi Krieger, aki ténylegesen férfi lett

Heidinek már tizenéves kora óta adták az anabolikus szteroidokat. Hogy miért? Mert a cél az aranyérem volt. A keletnémet súlylökőnek ettől azonban olyan szinten megváltozott a teste, hogy végül eldöntötte: férfiként fogja tovább élni az életét, ezért már egy nemátalakító műtéten is átesett.

Krieger valójában csak egyike azoknak a keletnémet sportolóknak, akikből olimpiai bajnokot akartak csinálni a kémia segítségével. Pedig a fiataloknak azt mondták, hogy ezek vitaminok és természetes táplálékkiegészítők. Megváltozott fizikumuk és agresszívvá váló viselkedésük azonban rámutatott, hogy korántsem erről van szó. Egyébként pont ez inspirálta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság első kábítószer-tesztelési programjait.

Heidinek már tizenéves kora óta adták az anabolikus szteroidokat, csak hogy aranyérmet szerezzen súlylökésben Forrás: AFP, Getty Images

A nő, aki azt állítja, pénisze nőtt a szteroidoktól

Candice Armstrong dekoratív szőke nőként élte életét, ma viszont borostás, széles vállú és egy kis (1 hüvelykes) pénisze is van. A korábban pultoslányként dolgozó Armstrong sokkoló története akkor kezdődött, amikor először belépett a konditerembe. Hamar rákattant az edzésre, nemsokára már napi 3 órákat edzett. A testképzavarral küzdő lány azonban nem volt megelégedve a felsőtestével, hiába mondták neki edzőtársai, hogy tökéletes.

A lány végül a szteroidokhoz nyúlt, de a tabletták annyira megváltoztatták az életét, hogy arcszőrzete nőtt, de még a csiklója is megnagyobbodott, egy egyhüvelykes pénisz alakult ki a belőle. Néhány évvel később már férfiruhákban járt, és a női mosdót is elkerülte.

Candice Armstrong dekoratív szőke nőként élte életét, ma viszont borostás, széles vállú és egy kis, 1 hüvelykes pénisze is van Forrás: Facebook/Candice Armstrong

Az egykori Ms. Olympia, aki nem hasonlít önmagára

1993-ban Denise Rutkowski második helyezést ért el a Mrs. Olympián, a világ legrangosabb testépítő versenyén. Ezután viszont teljesen kicsúszott az élete. A siker után visszaköltözött Texasba, hogy befejezze tanulmányait, de csak botrányairól lehetett hallani ebben az időben.

2012-ben végül letartóztatták az akkor már férfi testben élő, szinte csont és bőr Denise-t. Annyit biztosan tudunk róla, hogy a mértéktelen szteroidok szedése mellett a borzasztó átalakulásában a drogfüggőség és a bipoláris zavar is közrejátszott.

Denise Rutkowski második helyezést ért el a Ms. Olympián, a világ legrangosabb testépítő versenyén, ezután viszont teljesen kicsúszott az élete Forrás: girlswithmuscles.com, imgur.com

A nő, aki 21 évesen már a profik között versenyzett

Joanna Thomas egy testépítő magazint lapozgatva szeretett bele a sportba, és el is határozta, hogy ő maga is testépítő lesz. A 48 kilós, vékony lány két év alatt több mint 40 kiló izmot szedett magára a helyi edzőterem tulajdonosának segítségével, aki szigorú edzésprogramot írt elő neki.

Ennek köszönhetően Joanna lett a legfiatalabb, aki elnyerte az IFBB profi kártyát. A média is hamar felfigyelt rá, és elkészítették vele a Super She című dokumentumfilmet, amiben végigkövethetjük versenyre való felkészülését, illetve a szteroidokról is őszintén vall benne Joanna, akin természetellenes izomzatot és maszkulin vonásokat alakított ki a szer.

Joanna Thomas lett a legfiatalabb, aki elnyerte az IFBB profi kártyát Forrás: joannathomas.com, Muscle Elegance Magazine
Ezt a diétás kekszet bármikor nassolhatodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170424-ezt-a-dietas-kekszet-barmikor-nassolhatod-fittanyu-receptje.htmlDiéta alatt sem kell lemondanod a finom falatokról, csak arra kell odafigyelned, hogy milyen alapanyagokból állítod össze. Íme, Nagy Judit, vagyis FittAnyu egyik kedvenc egészséges receptje! Ez Zsír!--Így sportol a 7. hónapban a magyar aerobikedző, Sziklai Ildikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170424-interju-sziklai-ildiko-aerobic-oktatoval-aki-kismamakent-is-sportol.htmlIldikót az Instagramról ismerjük: hétről hétre láttuk, ahogy egyre nagyobb pocakjával posztolja a képeket az edzőteremből. A 26 éves lány ugyanis a 30. hétben jár, hamarosan életet ad első gyermekének. Most kifaggattuk arról, hogyan változtatott az edzéseken, illetve mit gondol azokról a fitneszőrültekről, akik az utolsó hónapban is komoly erőgyakorlatokat végeznek. Ez Zsír!--Vidám étkezések, szuper konyhai kiegészítők - Bazár!http://www.life.hu/ez-zsir/20170419-vidam-etkezesekhez-kiegeszitok.htmlA hétköznapi rohanások után hétvégén az étkezéseknek is jobban megadjuk a módját. Legalábbis meg kellene. Ehhez pedig szuper változatosságot biztosítanak a vidám konyhai kiegészítők, amelyekkel feldobhatjuk a reggeli tojást vagy éppen palacsintát, de egy csokis keksz is izgalmasabb, ha békakirályos és a torta is lenyűgözőbb, ha masnis. Ez Zsír!OrigoSikertörténet: 50 kilót adott le életmódváltással Anitahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170418-sikertortenet-interju-szivos-anitaval.htmlSzívós Anita nagyon korán, 14 éves korában vágott bele az életmódváltásba. Ekkor ugyanis már 105 kiló volt, és nagyon rosszul érezte magát a bőrében. A komoly elhatározás, az akaraterő és a kitartás viszont meghozta gyümölcsét. Szépen lassan 50 kilót adott le Anita, aki másokat szeretne motiválni a történetével. Ez Zsír!--Cukor és cukor között is van különbség! Így edd az édesethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170407-nem-minden-cukor-artalmas-ha-megfelelo-formaban-visszuk-be-a-szervezetbe.htmlSchobert Norbi hivatása mindig is az volt, hogy az egészséges életmódra nevelje az embereket. Ezúttal ezt egy elismert szakértő, prof. dr. Csapó János oldalán teszi, akivel közös videósorozatot indítottak A professzor megmondja címmel. Céljuk, hogy végérvényesen leszámoljanak a különböző élelmiszerekkel kapcsolatban kialakult tévhitekkel. Ez Zsír!Thinkstock5 táplálkozási tipp, ha gyorsabban szeretnél fogynihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170407-5-taplalkozasi-tipp-ha-hamarabb-szeretnel-fogyni.htmlApró és egyszerűen kivitelezhető trükkökkel is sokat segíthetsz magadon, ha fogyni szeretnél. Íme, néhány alapvető szabály, amit érdemes betartani, ha gyors és hosszú távú eredményt szeretnél elérni! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.