VV Mici bikinis képet posztolt: nagyon lefogyott - Fotó!

VV Mici fogyás bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici sokat aggódott a súlya miatt, el is határozta, hogy lead pár kilót. A Való Világ játékosa azóta diétázik és edz, mióta kiesett a villából, és most megmutatta, hol tart. Nagyon csinos lett! 

VV Mici azóta küzd a súlyával, mióta kiesett a Való Világból. A játékos már a villában sem volt megelégedve az alakjával, és folyamatosan edz azért, hogy csinosabb legyen. Mici testének alakulását meg is osztja a rajongóival, akik teljesen ledöbbentek a legutóbbi fotóján, ugyanis elképesztő az átalakulás.

VV Mici egyre csinosabb Forrás: Instagram/micikee

Mici bikiniben mutatta meg alakját az Instagram-oldalán, a követői pedig csak ámulni tudtak. Kivétel nélkül mindegyikük szerint nagyon lefogyott az egykori játékos, és hihetetlenül csinos lett. Már bikinit is bátran hordhat, nem kell aggódnia azért, hogy hamarosan itt a nyár, és le kell vetkőznie! Bár még akadnak, akik bántják testalkata miatt, Mici nagyon jó úton halad a tökéletes test felé.

Büszkeségeink: a magyar ritmikusgimnasztika-csapat a hazai Eb-n szerepelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170425-hazank-ritmikus-gimnasztika-europa-bajnoksagot-rendez.htmlAlig négy hét múlva a Papp László Budapest Sportarénában láthatjuk a ritmikusgimnasztika-Európa-bajnokság mezőnyét, köztük a magyar reménységeinket. A kontinensbajnokság május 19-én kezdődik, és 21-ig tart. Ez Zsír!Origo116 kilót dobott le egy komplett család: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170425-egyutt-kezdett-fogyokuraba-egy-csalad.htmlSzokták mondani, hogy mindent sokkal jobb együtt csinálni, mint egyedül. Éppen ezért a Schofield család minden tagja életmódot váltott, amikor már úgy érezték kezdenek csúnyán elhízni. Ez Zsír!ThinkstockÍgy sportol a 7. hónapban a magyar aerobikedző, Sziklai Ildikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170424-interju-sziklai-ildiko-aerobic-oktatoval-aki-kismamakent-is-sportol.htmlIldikót az Instagramról ismerjük: hétről hétre láttuk, ahogy egyre nagyobb pocakjával posztolja a képeket az edzőteremből. A 26 éves lány ugyanis a 30. hétben jár, hamarosan életet ad első gyermekének. Most kifaggattuk arról, hogyan változtatott az edzéseken, illetve mit gondol azokról a fitneszőrültekről, akik az utolsó hónapban is komoly erőgyakorlatokat végeznek. Ez Zsír!--Kim Kardashian feneke nem olyan feszes http://www.life.hu/ez-zsir/20170425-kim-kardashian-feneke-nem-feszes.htmlA fenekéről elhíresült Kim Kardashianről fürdőruhás fotók kerültek elő, így aztán nem tudja tovább rejtegetni, hogyan is néz ki valójában a hatalmas hátsója. Nos, nem tökéletes, sőt, a narancsbőr fogalmát Kim is közelről ismeri! Ez Zsír!OrigoEzt a diétás kekszet bármikor nassolhatodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170424-ezt-a-dietas-kekszet-barmikor-nassolhatod-fittanyu-receptje.htmlDiéta alatt sem kell lemondanod a finom falatokról, csak arra kell odafigyelned, hogy milyen alapanyagokból állítod össze. Íme, Nagy Judit, vagyis FittAnyu egyik kedvenc egészséges receptje! Ez Zsír!--Így táncol Lizzy, a 15 éves, túlsúlyos balerina – Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170424-lizzy-a-tulsulyos-balerina.htmlSenki nem mondta neki, hogy lehetetlen dologra vállalkozik, így megcsinálta. A nem kevés súlyfelesleggel küzdő lány balerina akart lenni, és az is lett! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.