Íme, egy program, ami megmutatja, milyen lennél vékonyan - Fotó!

Forrás: Facebook/Thinnerbeauty -
fotó fogyás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg csodás fogyást láthattunk a közösségi oldalakon előtte-utána fotókkal illusztrálva, de nem mindig hihetünk a szemünknek. Ezzel a programmal például néhány kattintással lehet fogyni, persze csak a fotókon.

Mindenki szeretne úgy kinézni, mint a magazinok címlapján mosolygó modellek, ám vannak, akik ezt nem kemény munkával és diétával próbálják elérni. Manapság egyre többen - még a sztárok is - inkább a fotóik átalakítása mellett döntenek ahelyett, hogy valóban a testüket változtatnák meg. Kétségtelenül gyorsabban elérhető a kívánt eredmény, csupán pár kattintás kell hozzá, de az egész egy nagy hazugság.

Látványos fogyás néhány kattintással Forrás: Facebook/Thinnerbeauty

A Thinner Beauty nevű oldal a molett vagy alakjukkal elégedetlen nők fotóit alakítja át a kívánt formára, az eredmény pedig magáért beszél. Persze vannak, akik ezt arra használják, hogy csodás, ám hazug átalakulásukról számoljanak be a közösségi oldalakon, másoknak azonban kiváló motivációt jelent. Hiszen így láthatják, hogy hová juthatnak a kemény munkával - írja a Designyoutrust.com.

Ezzel a programmal tényleg könnyű vékonynak tűnni Forrás: Facebook/Thinnerbeauty

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.