Pachmann Pétert a súlya miatt bántják

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
súly bántás Pachmann Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pachmann Péterre felszaladt pár kiló az elmúlt években, de ez őt nem zavarja. Az viszont igen, amikor bántják a súlya miatt, és bizony kapott már csúnya beszólásokat. El is kezdett futni, bár gyűlöli ezt a sportot.

Pachmann Péterre az elmúlt évek során felszaladt néhány kiló, de saját elmondása szerint ez őt egyáltalán nem zavarja. Nem is akar nagy életmódváltásba kezdeni, hiszen az egyetlen ember, akinek a véleménye igazán számít, így is szereti őt. A műsorvezető feleségét nem érdekli, hogy Péternek van egy kis pocakja.

Pachmann Pétert zavarja, ha súlya miatt bántják Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Jó lenne kicsit fogyni, de megmondom őszintén, engem nem bosszant különösebben a pocakom" - mondta a műsorvezető, hozzátette, az azért zavarja, ha emiatt bántják.

Közszereplő vagyok, van bennem hiúság, így természetesen rosszul esik, ha a súlyom miatt bántanak.

Pachmann Péter elgondolkozott már a plasztikán

Pachmann Péter a Mokka műsorvezetője hiú embernek tartja magát és igyekszik minél jobb formában tündökölni a képernyőn: még a plasztikai sebész késétől sem riad vissza. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.