Megműtötték a világ legkövérebb gyerekét

kövér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak csak 11 éves, de már közel 200 kilót nyomott Arya Permana. A gyereken életmentő műtétet hajtottak végre.

Arya nem tudott többet sétálni egy huzamban 5 méternél, ennek ellenére az orvosoknak győzködniük kellett a fiú szüleit a műtét szükségességéről. A beavatkozás öt órán át tartott, melynek során eltávolította a fiú gyomrának nagy részét, így egy hónap alatt a fiú már közel harminc kilót fogyott - írja a Daily Star.

"Elismerem, hogy én vagyok a hibás. Szörnyen bánom, de képtelen voltam kontrollt tartani az fiam etetésében, de ez azért van, mert szeretem őt" - nyilatkozta a fiú édesanyja, Rokaya, aki érthetetlen módon örül annak, hogy fia híres lett a súlya miatt és ezért már évek óta több helyre is hívták, hogy a televízióban mutassa meg magát.

Zséda bikinis fotót posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170604-zseda-zsedenyi-adrienn-bikiniben.htmlZsédenyi Adrienn a rajongói legnagyobb örömére végtelen lábakat és kecses bikinialakot villatott egy vizibiciklin. Ez Zsír!OrigoDöbbenetes előtte-utána fotót posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170604-toth-vera-elotte-utana-fotot-posztolt.htmlNem lehet elégszer beszámolni Tóth Vera csodás fogyásáról. Az énekesnő, akinek állítólag a média tette tönkre korábbi kapcsolatát, most is elképesztő fotót posztolt. Ez Zsír!OrigoGáspár Laci kipattintotta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170603-gaspar-laci-kemenyen-edz.html Az kétségtelen, hogy az X-Faktor mentorainak jól kell mutatniuk a képernyőn. Nos, Gáspár Laci mindent meg is tesz ezért.Ez Zsír!ThinkstockHódi Pamela bikinitestével nem lehet betelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170603-hodi-pamela-bikiniteste.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Törökországban tölti barátnős leánybúcsúját Berki Krisztián menyasszonya. És a rajongói legnagyobb örömére folyamatosan bikinis képeket posztol. Ez Zsír!--Iszak Eszti popsijától eláll a lélegzethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170603-iszak-eszti-kerek-popsit-villantott.htmlHódi Pamela bikinitestet villantott Törökországban, Gáspár Evelin pedig álomalakot az Instagramján. Sorra érkeznek a szebbnél szebb fotók a magyar celebnőktől, mi pedig nem bírunk betelni velük. Ez Zsír!--Ők a világ legkülönlegesebb rúdtáncosaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170519-a-vilag-legkulonlegesebb-rudtancosai.htmlKar vagy láb nélkül, betegen vagy éppen 60 év felett sem kell feladni az álmainkat. Íme, néhány különleges rúdtáncos megható története. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.