VV Mici bikiniben mutatta meg egyre vékonyabb testét - Fotó!

Forrás: Instagram/micikee -
VV Mici bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azóta fogyókúrázik VV Mici, mióta véget ért a ValóVilág. A celebet mindig is zavarta a súlya, ezért kezdett komoly diétába, aminek meg is lett az eredménye. Már bikiniben is büszkén megmutatta magát.

Kényes téma volt a súlya VV Micinek, egyáltalán nem szeretett arról beszélni, hogy mennyi felesleg van rajta. Miután kiesett a ValóVilágból, kemény fogyókúrába kezdett. Folyamatosan edz és az étkezésre is odafigyel azért, hogy büszkén viselhessen minden ruhadarabot, még bikinit is, és nemrég azt is megmutatta, hogyan fest egy kétrészes fürdőruhában.

VV Mici bikiniben napozik Forrás: Instagram/micikee

VV Mici bikiniben villantotta meg testét, hihetetlen, hogy mennyit fogyott! Persze a követői rendszeresen megdicsérik, hiszen az elért eredménye vitathatatlan! Micinek már nem kell aggódnia azért, hogy itt a nyár, és le kell vetkőznie, ő már bátran napozhat, mert egyre tökéletesebb alakja van!

Fogyj okosan! Ezeket a szabályokat tartsd behttp://www.life.hu/ez-zsir/20170524-fogyj-okosan.htmlMit jelent okosan fogyni? Azt jelenti, hogy mindenféle agyament diéta és jojóeffektus nélkül, megfelelő tápanyagokkal ellátva a szervezetet adjuk le a felesleges kilókat. Így a fogyókúra valójában életmódváltássá alakulhat át. Ez Zsír!ThinkstockMegműtötték a világ legkövérebb gyerekéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170605-megmutottek-a-vilag-legkoverebb-gyereket-aryat.htmlMég csak csak 11 éves, de már közel 200 kilót nyomott Arya Permana. A gyereken életmentő műtétet hajtottak végre. Ez Zsír!OrigoZséda bikinis fotót posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170604-zseda-zsedenyi-adrienn-bikiniben.htmlZsédenyi Adrienn a rajongói legnagyobb örömére végtelen lábakat és kecses bikinialakot villatott egy vizibiciklin. Ez Zsír!OrigoEgészséges finomság: készíts eperből jégkrémethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170529-keszits-eperbol-jegkremet.htmlVégre itt az igazi gyümölcsszezon, amikor a hazai finomságok kerülnek a piacok pultjaira. Ezúttal a mézédes hazai eperhez mutatunk egy jeges finomságot. Ez Zsír!ThinkstockDöbbenetes előtte-utána fotót posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170604-toth-vera-elotte-utana-fotot-posztolt.htmlNem lehet elégszer beszámolni Tóth Vera csodás fogyásáról. Az énekesnő, akinek állítólag a média tette tönkre korábbi kapcsolatát, most is elképesztő fotót posztolt. Ez Zsír!OrigoDér Heni bikinis fotót posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170603-der-heni-bikiniben.htmlSorra érkeznek a szebbnél szebb fotók a magyar celebnőktől, mi pedig nem bírunk betelni velük.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.